19 Kasım 2008 Çarşamba

Elvin'den yeni yıla yeni perdeler

Elvin Tekstil'in Yeni Yıl Koleksiyonunda, modern ve minimal mekânlar için modern desenli taftaların yanı sıra metal renginde fonluklar ve yumuşak dökümlü metalik tüller yer alıyor. Zengin ürün yelpazesiyle yeni yıl koleksiyonu, metalik renkte, ıslak görünümlü perdeler, ketenli ve pamuklu ürünlerden oluşuyor.

Klasik mekânlarda, fonluk perdeler klasik çizgileri ile birlikte, bronz, gold ve gümüş ışıltılar taşıyor. Yeni yıl koleksiyonundaki fonluk perdeler, birbiriyle uyum sağlayacak ışıltılı hafif tüller ile mekânlarda şıklığını ve ağırlığını hissettirecek.

Elvin Tekstil'in yeni yıl koleksiyonundaki perdeler, aynı renk ve desenlerdeki yatak örtüsü ve yastıklık kumaşlarla kombinlenebiliyor. Aynı zamanda, konut sektöründe kalite, güven ve estetiğin simgesi olarak gösterilen Koray İnşaat'ın gerçekleştirdiği "Bursa güzel bir yer" projesinde, Elvin Tekstil örnek bir dairenin tüm pencerelerini yeni yıl koleksiyonundan tül ve perdeler ile donattı.

Bu proje, daire ile uyumlu pencere dekorasyonu ve mobilyalarla bütünleştiğinde yapının daha da güzelleştiğine bir örnek teşkil ediyor. Sadeliği ve şıklığıyla dikkat çeken Elvin Tekstil'in, Yeni Yıl Koleksiyonu ile yaşam alanlarınızı farklılaştırabilirsiniz.

0 yorum: