26 Kasım 2008 Çarşamba

Bellona’dan yeni Atlas yatak odası..


Ev modasının öncüsü Bellona, yeni yatak odası modeli Atlas’ı tüketicinin beğenisine sunmaya başladı. Atlas yatak odası venge renginin asaleti ve klasik çizgileri ile yatak odalarının havasını değiştirecek kadar iddialı...

Ev modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile yarattığı Bellona dünyasını yeni ürün gruplarında yansıtmaya devam ediyor. Özgün modelleri göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan Bellona, son gözdesi Atlas ile modern ve klasik tarzın karma büyüsünü yatak odalarında doyasıya yaşatıyor.

Atlas Yatak Odası Takımı geniş beş kapılı gardırobı, zarif tuvalet masası ve aynası, şık komodin ve şifonyer alternatifleri ve pufu ile bir yatak odasında ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri bir arada sunuyor. Kullanışlı, geniş ve çok bölümlü gardırobu ve tuvalet masası yatak odalarında kullanılan tüm eşyaları estetik bir düzende yerleştirebilmek için uygun bölümler oluşturan Atlas, ergonomik özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Yıllarca keyifle kullanılabilecek demi-klasik bir yatak odasının tüm detaylarını bünyesinde barındıran Atlas Yatak Odası Takımı, karyolasında yer alan siyah deri döşeme uygulaması ile modern bir görünüm kazanıyor.

Özgün tasarımı, üstün mobilya kalitesi ve fonksiyonelliği ile yatak odasından beklenen performanstan çok daha fazlasını sunan Atlas, Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde tüketicisinin beğenisine sunuyor.

0 yorum: