17 Kasım 2008 Pazartesi

Bosch klima almanın tam zamanı



Bosch Inverter Klima, kış aylarında dış ortam sıcaklığı -15°C iken, yazın ise +50°C iken bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Size de sadece sıcacık evinizin keyfini çıkarmak kalıyor. Ayrıca A enerji sınıfı teknolojisiyle %40 oranında tasarruf sağlayan Bosch Inverter Klima, bakteri üretmiyor ve havayı kötü koku ve partiküllerden arındırıyor! Aynalı siyah çekici dizaynıyla ise en şık salonlara bile çok yakışıyor.

Bosch Inverter model klimalar, sadece 43 ile – 5 °C arasında çalışabilen klimalardan farklı olarak yaz aylarında dış ortam sıcaklığı 50°C iken, kışın ise -15°C de iken bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Özellikle kış ayları daha ılıman geçen Ege ve Akdeniz sahil bölgelerinde yazın serinlemek kışın ısınmak için en akıllıca çözümü inverter model klimalar sunuyor!

Bosch Inverter model klimalarla yüzde 40 enerji tasarrufu

B1ZMA/I18900 model Bosch Inverter Klima’nız varsa doğalgaza gelen zamları dert etmeyin. Kış aylarında A enerji sınıfı B1ZMA/I18900 model inverter klima, diğer ısıtma araçlarına göre çok daha ekonomik olduğundan ısıtma amaçlı olarak da kullanılıyor. A enerji sınıfındaki B1ZMA/I18900 model Bosch Inverter Klima, klasik model klimalardan tam yüzde 40 oranında daha az elektrik tüketiyor.
Inverter klimanın kompresörü ayarlanan dereceye ulaşınca çalışmasını minimuma indiriyor, böylece küçük ısı değişikliklerinde az miktarda çalışması yeterli oluyor. Diğer klimalarda ise kompresörün durup tekrar çalışması daha çok enerji harcanmasına neden oluyor.

Son teknolojiyi tüketiciyle buluşturan ve son derece sessiz çalışan Bosch Inverter Klimanın enerji tüketiminin yanı sıra bakım maliyetleri de son derece düşük. Üstelik bu ürün enerji tasarrufu sağladığı ve ozon tabakasına zarar vermeyen R410 A gazı kullandığı için çevreyi de koruyor.

Sağlıklı ve temiz hava garantisi
Bosch Inverter model klimanın ayrıcalıklı bir özelliği de bulunduğu ortamı ısıtırken aynı zamanda ortamın havasını temizlemesi. Cihazın içinde bulunan ve değişik özelliklerdeki filtreler ortamdaki istenmeyen koku, bakteri, polen, mayt ve sigara dumanını yok ederek size tertemiz ve sağlıklı hava sunuyor.

0 yorum: