7 Şubat 2008 Perşembe

Yataş Corners Köşe Takımları


Yataş’ın yeni markası Corners, salonunuzun en güzel köşesini kimseye kaptırmayacak…
Çarpıcı renkleri, modern ve şık tasarımlarıyla Corners Köşe Takımları evlerinizdeki yerini almaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı model ve renklerde tasarlanan Yataş Corners Köşe Takımları, rahatlığı salonunuzun köşesine taşıyor, size keyifli vakitler vaat ediyor. Çarpıcı Köşe Takımlarından dilediğinizi seçiyor ve keyfinize bakabiliyorsunuz. Yataş Corners Köşe Takımları hem az yer kaplıyor hem de birçok kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Evinize Corners’ın Çarpıcı Şıklığı Yakışır...
Eviniz için yıllardır her ayrıntıyı düşünen Yataş, çarpıcı tasarımları ve fonksiyonelliğiyle dikkat çeken Corners Köşe Takımları sayesinde evinize yeni bir görünüm kazandırıyor. Corners Köşe Takımları; yüksek ergonomi, kalite, estetik ve yalınlığı bir arada sunan modelleri ile evinize rahat edeceğiniz, keyifle dinleneceğiniz ve sohbet edebileceğiniz zamanlar sunuyor.

Evinizin her köşesine uyum sağlayan Yataş Corners Köşe Takımları, renk uyumları, çağdaş ve rahatlık vaat eden tasarımları ve sizi dinlenmeye davet eden yönüyle hemen kalbinizi çalacak. Astoria, Boogie, Loft, Tommy, Tina, Weston, Monroe ve Hera L köşe kanepelerinin her biri farklı çizgilerde tasarlanan, modern ve farklı şıklığıyla sizi alıp götürüyor ve bambaşka dünyaların kapılarını açıyor.

Türkiye’nin en çarpıcı köşe takımları sadece Yataş mağazalarında ve çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Farklı renk ve modellerde tasarlanan ve özgün bir şıklığa sahip olan Corners Köşe Takımlarına çarpılacaksınız.

Evinizin en sevdiğiniz köşesi Corners köşesi olacak. Yataş'a gelin, evinize Corners alın, kendi köşenizde rahatınıza bakın.

0 yorum: