8 Şubat 2008 Cuma

Roto Çatı Pencereleri


ROTO Çatı Pencereleri

Çatı katlarını keyifli ve kullanışlı yaşam alanları haline getiren, hem şık hem de fonksiyonel çözümler sunan ROTO çatı pencereleri açılım (pivot, üstten pivot ve çift açılım), cam özellikleri, kol ve conta sayılarında farklılıklar gösteren üç farklı seriyle pazarında yer alıyor. Her serinin ahşap ve Türkiye’de ilk ve tek olan PVC modeli bulunuyor.

ROTO Çatı Pencereleri

- 3 conta ve özel damlalık sistemleri ile yalıtımı,
- 24 mm kalınlığında içten ve dıştan temperli camları ile her tür hava koşuluna karşı dayanıklılığı, ısı ve ses yalıtımını,
- 4 yerden kilitlemeli sistemleri ile güvenliği, - 15-90o arası her çatı eğimine uygunluğu ile montaj kolaylığını,
- Toplam 25 farklı ebat ile bol ölçü seçeneğini,
- Emprenyeli çam ağacından üzeri çift vernikli ahşap ve PVC seçenekleri ve zarif kollarıyla mevcut dikey pencerelere uyumu,
- Alüminyumdan, bakıra ve RAL renklerinde özel üretimlere kadar geniş bir yelpazede sunduğu damlalık sistemleriyle çatı kaplama malzemesine en uygun çözümü getirerek çatı estetiğine uyumu,
- Standart stor perde, katlamalı stor, güneşlik stor, jaluzi, panjur gibi farklı perde çeşitlerini zengin kumaş ve renk alternatifiyle sunarak dekorasyona uyumu, en üst düzeyde birarada sunuyor.

ROTO Çatı Pencereleri motor sistemleriyle de farklılık yaratıyor. Her modelde pencereye sonradan motor monte edilebileceği gibi, üretimden motorlu pencereler de bir alternatif olarak bulunuyor. Motor takılmış pencereye yağmur sensörü, zaman ayarlı şalter, termostatlı şalter takılabiliyor ve pencere normal ya da kızılötesi kumanda ile kontrol edilebiliyor.
ROTO Çatı Pencereleri en küçük 540x780 mm’den, en büyük 1140x1600 mm ve 1340x1400 mm'ye kadar geniş bir yelpazedeki ölçüleriyle tek tek kullanılabildiği gibi, istenen ışığa ve odanın metrajına gore yanyana, altalta değişik kombinasyonlar yapılabiliyor.
5 yıl ürün garantisiyle ve SKM’nin profesyonel satış ve satış sonrası hizmet anlayışıyla ROTO Çatı Pencereleri, Türkiye’de, çatılarda şık bir estetik ve kalıcı, sorunsuz çözüm arayanlara cevap veriyor.

0 yorum: