4 Haziran 2008 Çarşamba

Çilekten Yeni Tasarım


Dünya çocuklarının tercih ettiği ve ortak zevki haline gelen Çilek, tasarımı ile 2008 yılına damgasını vuracak BiTurbo Karyola’yı Çilekseverler’in beğenisine sundu.

Merakla beklenen ve Türkiye ile birlikte yurt dışında da aynı anda satışa sunulan BiTurbo, satışa sunulduğu ilk günden itibaren Çilekseverler’den tam not aldı.

Çilek’in 5-12 yaş grubu, araba tutkunu erkek çocuklar için özel olarak tasarladığı, tüm dünyada benzeri olmayan bir ürün olan BiTurbo, yüksek teknoloji, olağanüstü konfor ve maksimum güvenlik özelliklerine sahip.

3 boyutlu araba şeklindeki gövdesi, fren diski ve kaliperi içeren jantları, plakası, LED farları, Çilek logosu şeklindeki uzaktan kumandası ile adeta gerçek bir araba olan BiTurbo’nun ses ve ışık sistemi de bulunuyor.

Uzaktan kumandası ile ön panelinde bulunan farlarını, ışık bandını ve kendine özgü sesini çalıştıran BiTurbo, çocukların odalarında eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Çilek, müşteri odaklı yaklaşımı ile bir kişinin bir odadaki tüm gereksinimlerini karşılayacak yatağından yorganına, halısından perdesine, lambasından komodinine, dolabından yastığına kadar birbiriyle uyumlu tüm ürünleri bir araya getirmektedir.

Bugün tüm dünyada 2 milyondan fazla çocuğun odasında yer alan Çilek ürünleri, 5 yıl garantiye sahiptir.

0 yorum: