8 Ocak 2008 Salı

Uykunun Keyfini Çıkartın


Bornozdan Havlulalara, nevresim takımlarından desenli yastıklara ve yatak örtülerine, kaşmir battaniyelerden kuş tüyü yorgan ve yastıklara kadar geniş bir ürün kapasitesini müşterileriyle paylaşan Cinisli, uyku keyfini arttırmak için italyan Pirelli Bedding doğal, %100 lateks yataklarını Türk tüketiciye sunmaya devam ediyor.

Pirelli yataklar Kauçuk ağacının özsütünden elde edilen bir malzeme olan lateks kauçuktan toplanan reçinenin üstün teknolojik işlemlerden geçerek katı ve elastik bir hal alması ile elde ediliyor. % 100 lateks olarak üretilen Pirelli yatakları, insan vücudunun baştan ayağa yedi ayrı ağırlık bölgesine farklı ölçülerde destek veriyor.

Böylece uykuda vücudunuz dengenizi koruyor, doğru pozisyonlarda uyuyarak güne daha canlı başlamanızı sağlıyor. Pirelli yataklarının çıkarılabilen ve yıkanabilen, doğal malzemelerden üretilmiş dış kılıflarında kışlık yüzeylerde kaşmir, yün, devetüyü. yazlık yüzeylerde ise pamuk, keten ve ipek gibi dolgu malzemeleri kullanılmaktadır.

Mantar ve kötü kokuları barındırmayan yüzde 100 lateks yataklar antibakteriyel ve antialerjik olduğu gibi kimyasal maddeler içermediği için doğayı koruma sertifikasına sahiptir.

0 yorum: