30 Ocak 2008 Çarşamba

Aksesuarsız Ev Dekorasyonu Olmaz.

Ev Dekorasyonunun vazgeçilmez tamamlayıcı olarak bildiğimiz aksesuarlar, Çogunlukla evlerimizde çekicilik, şıklık,sıcaklık arzu ettiğimiz zerafet amacı ile kullanırız.



Nasıl ve ne Şekilde aksesurarlar kullanacağınız aslında tamamen sizin zevkinize hitap eden Yaratmak istediğiniz tarz ve atmosfere bağlıdır. Bunun için önce hangi tarz da bir dekorasyondan hoşlandığınıza karar vermeniz gerekir. Mesela Modern bir dekorasyon ise kararınız sade ve yalın aksesuarları düzenli bir şekilde yerleştirmeniz gerekir.

Aksesurarları hangi odada kullanmak istiyorsanız o odayı tamamen inceleyin. Aksesuarlardaki amac aslında odaya canlılık ve rahatlatan bir renk vermektir. hangi ölü oktayı canlandırmak istiyorsak zevkinizi hitap eden renklerde aksesurarlar seçmek gerekir, önemli aksesuarlar yerleştirdikten sonraodayı tekrar inceleyin, gerekli gördüğünüz yerlerde küçük aksesurarlar kullanarak en ince ayrıntılarıda değerlendirmiş olursunuz.

Renkli ve havaii şeylerden zevk alıyorsanız, gözünüzde solgun görünen perdeleri, Haraketsiz gördüğünüz cam pervazlarının ve ya dolap kapaklarının canlılık katmak için üzerine Yıldızlar, hayvan figürleri, meyve ve sebzeler, çiçekler,Bulabildiğinizce küçük aksesurarlarla canladırın.

0 yorum: