30 Kasım 2008 Pazar

Dyson'dan yeni ürünler..

İngiltere’nin elektrikli süpürge devi Dyson, insan sağlığına ve kullanım kolaylığına göre tasarlanan yeni ürünleri ile evlerinize yepyeni bir temizlik anlayışı getirirken aynı zamanda bayanların hayatını kolaylaştırıyor.

Az yeri olanlar için DC22 Dyson, küçük boyutlarıyla büyük işler başarıyor. DC 23 Silindir model serisi, Origin, Alerji ve Animal modelleriyle ihtiyacınıza en uygun kullanımı sağlıyor. Dyson gelişmiş teknolojisi ile sabit tekerlekleri yüzünden sadece düz yönde ilerleyebilen geleneksel elektrikli süpürgelerinin karşısında yeni bir çığır açıyor.

Mobilya ve engellerin etrafında kolay manevra yapabilmesi ve hareket edebilmesi için bir top üstüne yerleştirilen yeni Dyson DC 24 ve DC 25, bu özelliği ile daha hafif ve daha kolay idare edilebilen bir süpürge olarak ev temizliğinde bayanların en büyük yardımcısı oluyor.

Sigara dumanı kadar küçük partikülleri dahi içine hapseden Dyson elektrikli süpürgeleri, soluduğumuz havadan 150 kat daha fazla temiz havayı dışarıya veriyor. İngiliz Alerji Vakfı tarafından onaylı olan tüm Dyson modelleri; bakteri, virüs ve alerjiye neden olan parçacıkları HEPA filtreleri sayesinde yok ederken, evinizde size ve sevdiklerinize sağlıklı yaşam alanı sağlıyor.
Ayrıca bütün Dyson süpürgelerinin şeffaf haznesi, dolduğu zaman rahatlıkla tek bir tuşla tozla temas etmeden boşaltılabiliyor. Dyson patentli teknolojisi ile kullanıcılarına yüksek ve sabit emiş gücünü sağlıyor.
27 Kasım 2008 Perşembe

İstikbal ilk kez Kuveyt'de...

Türkiye’nin öncü mobilya firması İstikbal yurt dışı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İran, Irak, Suriye, Fas’tan sonra geçen hafta Dubai’de mağaza açılışı gerçekleştiren İstikbal, şimdi de Kuveyt’te ilk mağazasını açtı. Ortadoğu’nun en büyük İstikbal mağazası olma özelliğini taşıyan Kuveyt mağazası ile İstikbal, Ortadoğudaki mağaza sayısını 40’a, yurtdışındaki mağaza sayısını ise 214’e yüksellti.

Türkiye mobilya pazarında 50 yıllık tecrübesi ile sektörün lider markası olmayı başaran İstikbal yurt içinde olduğu gibi yurt dışı mağaza yatırımlarını hızla sürdürüyor ve yeni hedeflerini belirliyor. Türkiye’de olduğu gibi yurtdışı mobilya sektöründe de önemli bir yer edinen İstikbal, son olarak 21 Kasım 2008 tarihinde Kuveyt’te ilk mağazasını açtı.

3.500 metrekare büyüklüğü ile Ortadoğu’nun en büyük İstikbal mağazası olma özelliği taşayan mağazanın açılışına Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, İstikbal’in Ortadoğudaki yeni mağaza yüzü Bülent İnal, Kuveyt Büyükelçisi Şakir Fakıllı, birçok üst düzey yönetici ve Kuveyt halkı katıldı. Kuveyt mağazası ile Ortadoğuda 14 ülkede, mağaza sayısını 40’a, yurtdışında ise 214’e yükselten İstikbal, 2009 yılının başında bölgede 5 yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

Açılışa katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak “Türkiye ve dünya çok önemli bir sınavdan geçiyor. Bu sınavdan başarıyla geçebilmek, krizleri fırsata çevirebilmek için moralleri bozmamak ve yatırımlara devam etmek gerekiyor.

Ortadoğu bizim için çok önemli bir pazar. Hız kesmeden açtığımız bu yeni mağazalar Ortadoğu’da büyüme sözünümüzün, istikrarlı girişimlerimizin en güzel kanıtıdır.” dedi. Açılışta konuşma yapan Boydak Holding Dış Ticaret Müdürü Murat Bozdağ ise “İstikbal bölge tüketicisinin perakende deneyimini iyileştirip beklentilerinde yeni bir seviye belirlemek istiyor. Yurt içinde edindiğimiz mağazacılık deneyimimizi Ortadoğu mağazalarında da uygulayacağız, mağazalarımız bölge halkının tercih ettiği cazibe merkezleri olacak.” dedi.

İstikbal, Kuveyt Shuwaikh bölgesinde açtığı iç mimarisi ile de dikkat çeken yeni mağazasında oturma gruplarından ev tekstiline, aksesuardan raylı dolaplara kadar ev dekorasyonu ile ilgili her tür ürünü tek çatı altında geniş mağaza alanlarında tüketici ile buluşturuyor.

web: www.istikbal.com
26 Kasım 2008 Çarşamba

Bellona’dan yeni Atlas yatak odası..


Ev modasının öncüsü Bellona, yeni yatak odası modeli Atlas’ı tüketicinin beğenisine sunmaya başladı. Atlas yatak odası venge renginin asaleti ve klasik çizgileri ile yatak odalarının havasını değiştirecek kadar iddialı...

Ev modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile yarattığı Bellona dünyasını yeni ürün gruplarında yansıtmaya devam ediyor. Özgün modelleri göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan Bellona, son gözdesi Atlas ile modern ve klasik tarzın karma büyüsünü yatak odalarında doyasıya yaşatıyor.

Atlas Yatak Odası Takımı geniş beş kapılı gardırobı, zarif tuvalet masası ve aynası, şık komodin ve şifonyer alternatifleri ve pufu ile bir yatak odasında ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri bir arada sunuyor. Kullanışlı, geniş ve çok bölümlü gardırobu ve tuvalet masası yatak odalarında kullanılan tüm eşyaları estetik bir düzende yerleştirebilmek için uygun bölümler oluşturan Atlas, ergonomik özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Yıllarca keyifle kullanılabilecek demi-klasik bir yatak odasının tüm detaylarını bünyesinde barındıran Atlas Yatak Odası Takımı, karyolasında yer alan siyah deri döşeme uygulaması ile modern bir görünüm kazanıyor.

Özgün tasarımı, üstün mobilya kalitesi ve fonksiyonelliği ile yatak odasından beklenen performanstan çok daha fazlasını sunan Atlas, Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde tüketicisinin beğenisine sunuyor.
25 Kasım 2008 Salı

Ses sisteminin yerini kadın seçiyor

Evde sinema sisteminin modeline erkekler, yerine ise kadınlar karar veriyor. Kadınlar, kabloların ayak altında olmasını istemiyor..

Ev sineması sistemlerinin kullanımı sırasında yaşanan tartışmalar genelde kadınların zaferiyle sonuçlanıyor. Kadınlar eninde sonunda kullanılacak cihazın yerine karar verirken son sözü mutlaka söylüyorlar. Sonuçta zafer evin tek kontrolü onların elinde oluyor.

Ancak ses sistemi konusunda yanlış bilinenler de çok. Ev sinema ve ses sistemlerinin kullanımı LCD ve Plazma televizyon kullanımıyla artış gösterdi. Türkiye'de geçtiğimiz yıl yaklaşık 800 bin civarında ince ekran televizyon satıldı. Bunun yanında ev sineması satışları ince ekran televizyonların yüzde 10'u bile değil. Ancak bu yıl düzenlenen kampanyalarla sayı giderek arttı.

Pek çok firma ince ekran televizyon satışını artırmak için bu cihazları promosyon olarak kullandı. Satılan ses ve sinema sistemlerinin yenilenmesi de oldukça uzun zaman alıyor. Genelde bazı şeyler de yanlış biliniyor. Sonorous, Sound Systems serisi ile tüketicilerine cam ve alüminyumun muhteşem bilişimini sehpa ve hoparlör standlarıyla müzik sistemlerinde de sunuyor.

Sonorous, AB standartlarına uygun olarak E1 normunda üretiliyor. Sonorous, MediaMarkt, Darty, Teknosa, Tepe Home, Electro World, Electrolet ve Vestel mağazaları başta olmak üzere seçkin satış noktalarında 200 ile 300 YTL fiyat aralığında satılıyor.

Evinizin duvarları inceyse hangi sistemi seçmelisiniz?
Evin duvarları ince
Komşuların rahatsız olmasını istemeyenler iyi bir ses sistemine ihtiyaç olmadığını düşünüyor. Oysa asıl düşük seste bile gerçek müziği duymak için ses sistemine ihtiyacınız oluyor.

Kolonlar büyük ve kablolar ayağa dolanır
Artık çok küçük boyutlardaki kolonlardan oldukça iyi ses sonucu elde ediliyor. Ayrıca kolonların sayısının çok olmasına da gerek kalmıyor. Üstelik kablosuz ses ve sinema sistemleri de rahatlıkla işinizi görebiliyor.

Kontolü çok zor
Artık kullanılan kumandalar tek bir tanesinde toplanabiliyor. Uydu sistemi, televizyon ve ev sineması için birden fazla kumanda problemi ortadan kalkıyor. Ancak kurulum için profesyonel destek gerekebiliyor.
23 Kasım 2008 Pazar

Paşabahçe'nin yeni koleksiyonu


Paşabahçe, Anadolu kültürünü geleceğe taşıma hedefi ile yarattığı Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları'nı aşure ile genişletti.

Sınırlı sayıda üretilen eserlerle oluşturulan Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları'nın 2009 teması olarak aşure seçildi. Anadolu kültürünün aşure ile simgelenen birlik ve beraberlik değerlerinin işlendiği yeni koleksiyon 24 eserden oluşuyor.

Paşabahçe'nin yeni koleksiyonu dün akşam Aya İrini Müzesi'nde tanıtıldı. Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kırman ile Genel Müdür Doğan Arıkan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecede "Şükür-Kandil, Gül ve Diken, Pertevniyal, Erenler, Kemal-i Afiyet, Hoşgörsen" gibi isimlerle sergilenen her parçanın aşure kültürü açısından ne ifade ettiğiyle ilgili bilgiler verildi. Ahmet Kırman, Tarih-Kültür-Cam koleksiyonlarındaki toplam eser sayısının 24 parçalı aşure koleksiyonuyla 165'e çıktığını açıkladı.

Ocak ayında satışta
Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonu, Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları'nın sosyal sorumluluk anlayışının bir parçasını oluşturuyor. Kırman gecede yaptığı konuşmada, "Bu eserler, uluslararası ilişkilerde Türkiye'yi tanıtan kültür köprüleri kurarken, bir taraftan da geleceğin kültürel mirasını oluşturuyor" dedi.

Koleksiyonun 8'inci teması aşure koleksiyonundaki eserlerde, Anadolu kültürünün aşure ile simgelenen birlik ve beraberlik değerleri işlendi. Aşure koleksiyonu, ocak ayında Paşabahçe Mağazaları'nda satışa sunulacak.

Her biri büyük bir titizlik ve dünyaca ünlü ustaların el emeği ile üretilen 24 parçalık aşure serisi Erenler, Anaeli, Sevinçli, Şükür, Hoşgörsen, Ahtamara, Semah, Şükreden, Başaklı, Camkarakazan, Pertevniyal, Şükrün Gondolu, Affola, Teslim, Semavi, Tarifli, Parçabütün, Hoşgörü Kazanı, Uzlaşan, Parçabütün, Şükreden Vazo, Gül ve Diken, Ebruli, Kemal-i Afiyet, Nuh eserlerinden oluşuyor. Paşabahçe, Anadolu kültürünü geleceğe taşıma hedefi ile yarattığı Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları'nı aşure ile genişletti.
19 Kasım 2008 Çarşamba

Elvin Kids'ten masal gibi perdeler

Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellâl iken pireler berber iken. Masalımız böyle başlıyor ve perde canavarına karşı savaşan kahramanlarımızla devam ediyor. Elvin Tekstil’in çocuklara özel hazırladığı Elvin Kids koleksiyonu, masallar kadar eğlenceli ve büyüleyici tasarımlardan oluşuyor.

Arabalı, bez bebekli, balonlu, oyuncak ayılı ve sevimli kurbağalı, gece ışık saçan fosforlu ay yıldızlı farklı renk ve desenlerde hazırlanan koleksiyon, çocuk odalarına farklı bir soluk getirecek. Minikler Elvin Kids’le hem eğlenecek hem de odalarını istedikleri gibi döşemenin mutluluğunu yaşayacaklar.

Anti-bakteriyal perdeler
Elvin Kids’in anti-bakteriyal özelliği sayesinde ebeveynler de artık rahat nefes alacak. Çocuklar istedikleri gibi masal kahramanlarına dokunabilecek hatta perdenin arkasında saklanabilecekler.

Miniklerin dünyasına yansıtan Elvin Kids, Elvin satış noktalarında masal kitabıyla birlikte satışa sunuluyor.

Elvin'den yeni yıla yeni perdeler

Elvin Tekstil'in Yeni Yıl Koleksiyonunda, modern ve minimal mekânlar için modern desenli taftaların yanı sıra metal renginde fonluklar ve yumuşak dökümlü metalik tüller yer alıyor. Zengin ürün yelpazesiyle yeni yıl koleksiyonu, metalik renkte, ıslak görünümlü perdeler, ketenli ve pamuklu ürünlerden oluşuyor.

Klasik mekânlarda, fonluk perdeler klasik çizgileri ile birlikte, bronz, gold ve gümüş ışıltılar taşıyor. Yeni yıl koleksiyonundaki fonluk perdeler, birbiriyle uyum sağlayacak ışıltılı hafif tüller ile mekânlarda şıklığını ve ağırlığını hissettirecek.

Elvin Tekstil'in yeni yıl koleksiyonundaki perdeler, aynı renk ve desenlerdeki yatak örtüsü ve yastıklık kumaşlarla kombinlenebiliyor. Aynı zamanda, konut sektöründe kalite, güven ve estetiğin simgesi olarak gösterilen Koray İnşaat'ın gerçekleştirdiği "Bursa güzel bir yer" projesinde, Elvin Tekstil örnek bir dairenin tüm pencerelerini yeni yıl koleksiyonundan tül ve perdeler ile donattı.

Bu proje, daire ile uyumlu pencere dekorasyonu ve mobilyalarla bütünleştiğinde yapının daha da güzelleştiğine bir örnek teşkil ediyor. Sadeliği ve şıklığıyla dikkat çeken Elvin Tekstil'in, Yeni Yıl Koleksiyonu ile yaşam alanlarınızı farklılaştırabilirsiniz.
17 Kasım 2008 Pazartesi

Linens yeni koleksiyonu ile evlerimizde

Linens'in Sonbahar - Kış sezonu ile evlere taşıdığı yeni ev tekstili koleksiyonu; The Art of The Twist, yani "üzerinde oynanmış sanat" temasını işliyor. Koleksiyonun Romantic Attic başlığı altında toplanan modellerinde, gotik romantizmin etkisinde kalınmış.

Linens'in yatak odalarını büyülü bir atmosferle buluşturan serilerinden biri olan Romantic Attic'de yer alan şık tasarımlar, günümüz insanının beğenilerini karşılıyor. Burcu adıyla modelleşen yatak örtüsü ve nevresim takımında, bu akımın tüm izlerine rastlamak mümkün. Son dönemlerde klasik, etnik ya da kentli kavramlarından uzaklaşan tasarımcılar, ev tekstilinde hibrit, melez ya da kolaj denebilecek arayışların tanımını yapıyor.

Tılsım modelinde de nevresim takımı ve bütünleyicisi yatak örtüsü çalışılmış. Koleksiyonun ana temasına uygun şekillenen modelde; aşırı klasik olmayan ancak aslından da fazla uzaklaşmayan, hafif oynanmış, rafine, şık ve modern bir uygulama göze çarpıyor.

Linens'in çarpıcı tasarımlarından biri de İnci Çiçeği... Modelde, ait olduğu serinin özünü yansıtan gotik, barok, teatral, feminen ve vintage esintilere rastlanıyor. İngiliz tarzının, duvar kağıdı desenlerinin etkisini hissetmenin mümkün olduğu tasarımda; eski değerlerin ve aksesuarların, hafif değişimlerle genç ve tazelenmiş uygulamalara dönüştüğü gözlemleniyor.

Markanın Berlina modelinde de romantizmin canlı, neşeli ve saf bir yorumu karşımıza çıkıyor. Serinin özünde yer alan pudura, pembe, somon, mercan, lavanta, gri, fume, bej ve bordo renklerinin de bir bölümünü desenlerine taşıyan Berlina; ışıltılı bir melankolinin, adeta suluboya ile yapılmış duyumsamasını uyandıran, psikoterapik yorumunu sergiliyor. Çiçek desenlerinde hissedilen patch-work uygulama etkisi, mizanseni tamamlayıcı bir unsure olarak belirginleşiyor.

Bosch klima almanın tam zamanı



Bosch Inverter Klima, kış aylarında dış ortam sıcaklığı -15°C iken, yazın ise +50°C iken bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Size de sadece sıcacık evinizin keyfini çıkarmak kalıyor. Ayrıca A enerji sınıfı teknolojisiyle %40 oranında tasarruf sağlayan Bosch Inverter Klima, bakteri üretmiyor ve havayı kötü koku ve partiküllerden arındırıyor! Aynalı siyah çekici dizaynıyla ise en şık salonlara bile çok yakışıyor.

Bosch Inverter model klimalar, sadece 43 ile – 5 °C arasında çalışabilen klimalardan farklı olarak yaz aylarında dış ortam sıcaklığı 50°C iken, kışın ise -15°C de iken bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Özellikle kış ayları daha ılıman geçen Ege ve Akdeniz sahil bölgelerinde yazın serinlemek kışın ısınmak için en akıllıca çözümü inverter model klimalar sunuyor!

Bosch Inverter model klimalarla yüzde 40 enerji tasarrufu

B1ZMA/I18900 model Bosch Inverter Klima’nız varsa doğalgaza gelen zamları dert etmeyin. Kış aylarında A enerji sınıfı B1ZMA/I18900 model inverter klima, diğer ısıtma araçlarına göre çok daha ekonomik olduğundan ısıtma amaçlı olarak da kullanılıyor. A enerji sınıfındaki B1ZMA/I18900 model Bosch Inverter Klima, klasik model klimalardan tam yüzde 40 oranında daha az elektrik tüketiyor.
Inverter klimanın kompresörü ayarlanan dereceye ulaşınca çalışmasını minimuma indiriyor, böylece küçük ısı değişikliklerinde az miktarda çalışması yeterli oluyor. Diğer klimalarda ise kompresörün durup tekrar çalışması daha çok enerji harcanmasına neden oluyor.

Son teknolojiyi tüketiciyle buluşturan ve son derece sessiz çalışan Bosch Inverter Klimanın enerji tüketiminin yanı sıra bakım maliyetleri de son derece düşük. Üstelik bu ürün enerji tasarrufu sağladığı ve ozon tabakasına zarar vermeyen R410 A gazı kullandığı için çevreyi de koruyor.

Sağlıklı ve temiz hava garantisi
Bosch Inverter model klimanın ayrıcalıklı bir özelliği de bulunduğu ortamı ısıtırken aynı zamanda ortamın havasını temizlemesi. Cihazın içinde bulunan ve değişik özelliklerdeki filtreler ortamdaki istenmeyen koku, bakteri, polen, mayt ve sigara dumanını yok ederek size tertemiz ve sağlıklı hava sunuyor.
16 Kasım 2008 Pazar

Mutfaklarda emniyet ve rahatlık

Dayanıklı ev aletleriyle tanınan Profilo, A enerji sınıfı etiketine sahip multifonksiyonel çelik fırınıyla estetik dış görünüm ve konforu bir arada sunuyor. Çelik ocak ızgarası bulunan Profilo FRM 5500, özel olarak tasarlanmış pizza kademesiyle pizza keyfini de evlere taşıyor.

Geniş iç hacmiyle farklı pişirme seçenekleri sunan fırının pizza kademesi hem alt hem de turbo ısıtma sağlayarak börek ve pizza gibi her çeşit hamur işini çok kolay ve tam kıvamında pişirme imkanı sunuyor.

Profilo FRM 5500’de bulunan gaz emniyet sistemi, evlerin güvenliği açısından öne çıkan bir özellik. Kaplardan dökülecek sıvının, mutfak penceresinden girecek rüzgarın veya kontrol düğmesi dışında herhangi bir etkenin ateşi söndürmesi durumunda sistem, gaz akışını otomatik olarak kesiyor, tatsız sürprizlerin ve talihsiz kazaların önüne geçiyor.

Profilo fırının üzerinde yer alan elektronik saatle, pişirme süresinin başlama ve bitişi ayarlanabiliyor. Yemeklerin tam olarak istenilen sürede pişirilmesini sağlayan bu özellik sayesinde ev dışındayken veya diğer işlerle uğraşırken fırındaki yemek için endişelenmeye gerek kalmıyor.

Pişirme ve ısıtmada 3. boyut
3 boyutlu sıcak hava dolaşımı özelliği bulunan Profilo FRM 5500, aynı anda 3 ayrı tepside eşit ısı dağılımıyla en ideal pişirme konumunu sağlıyor. Değiştirilebilir büyük ve küçük ızgaralar da ızgara yapılmak istenen yemeğin miktarına uygun ortamı sağlayarak enerji ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Geniş iç hacimli Profilo FRM 5500, katalitik fırın arka duvarı ve tamamen cam iç kapağı sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Pişirme esnasında yağ ve kir tanecikleri katalitik emaye kaplı arka duvar üzerine yapışıyor ve fırın içerisindeki sıcaklıktan dolayı yanıyor. Böylece pişirme sonrası kolay temizleme sağlandığı gibi pişen yemeğin oluşturduğu koku da önemli ölçüde ortadan kalkıyor.

Yüzde 30’a varan tasarruf
A enerji sınıfı Profilo fırın yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlıyor. Manuel hızlı ön ısıtma özelliğiyle de hem enerjiden hem de zamandan kazandırıyor. Bu özellik sayesinde kullanmadan önce uzun süre fırının ısınmasını beklemeye gerek kalmıyor. Bütün rezistanslar anında devreye giriyor ve 175 derece sıcaklığa 5 dakika içerisinde ulaşabiliyor.
14 Kasım 2008 Cuma

Sarev'le uykusuz gecelerinize son

Ev tekstili sektörünün yenilikçi ve modern markası SAREV; toza, polene karşı alerjisi olanları ve astım hastalarını düşünerek, BAYPROTECT® NANO-POLLEN sistemiyle, artık tüm ürünlerini antialerjik olarak üretiyor.

Yabani otlardan, ağaçlardan, çimenlerden salınan ve ciddi alerjik reaksiyonlara neden olan polenlerin kumaşa yerleşmesini en aza indiren apre sistemi BAYPROTECT® NANO-POLLEN sayesinde; polen tozları elyafa yapışamazlar ve basit mekanik hareketlerle kumaştan kolayca uzaklaştırılırlar. SAREV ürünlerini kullananlar, böylece şıklığın ve kalitenin kendilerini sarmalarını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda rahat nefes alabildikleri bir uyku uyumuş olarak uyanırlar.

Rahatlığı, şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan SAREV’in, her zevk için farklı üretilen tüm ürünleri; Eskişehir, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Mersin, Samsun, Elazığ, Diyarbakır’da bulunan mağazalarından temin edebilir.
13 Kasım 2008 Perşembe

Mondi Mobilya Nevada Koltuk Takımı

Mondi mobilya; Yeni koltuk takımı Nevada ile evlerde şıklığı tamamlayarak yaşam alanlarına renk katmayı sürdürüyor.

Nevada modeli, deri ve kumaş uygulamalarının güzel örneklerinden birini sergiliyor.Nevada modelinin, üçlü ve ikili koltuğu estetik ve dekoratif bir görünüm ile birleştirirken modern berjerleri ile de geniş mekanlarda göz dolduruyor.

Ürünün kumaş ya da derili olarak çift taraflı kullanılabilen minderleri, dekoratif olarak da son derece tatmin edici sonuçlar veriyor. Nakışlı, deri ve kumaşlar ile hazırlanan zengin kırlent uygulaması ise Nevada koltuk takımına ayrı bir ahenk katıyor. Tasarımın ayaklarında kullanılan özel taş süslemeleri, estetik kurguyu tamamlıyor.
10 Kasım 2008 Pazartesi

Dekoratif Bir Sunum..

Evinizde, girişe, yatak odasına veya salonunuzun bir köşesine uygulayabileceğiniz gümüş rengi puflu, lake köşe masalı, vazo içindeki çiçeklerin, sedefli lambanın ve tabloların renk kattığı dekoratif bir sunum.

6 Kasım 2008 Perşembe

iç dekorasyon resimleri

İç dekorasyon örnekleri..



3 Kasım 2008 Pazartesi

Kız bebek odası dekorasyonu

Kız bebek odaları için güzel örnekler..
kız bebek denilince ilk aklan gelen renk pembedir. ana renkler ne kadar farklı olsada aksesuarlar pembe renklidir.
resimlerde gördüğünüz gibi pembe renkler ön planda tutulmustur..






ev dekorasyonu