29 Temmuz 2008 Salı

Oturma Odasında Bilardo Masası..




Oturma odanızdaki Masa’da Bilardo oynamak istermisiniz ? Cevabınız evet ise Fusion Tables ile tanışın. Mükemmel tasarıma sahip, üstü kapanabilen bu Bilardo Masası aynı zamanda Normal Masa / Yemek Masası olarak da kullanılabiliyor.



Bu “Fusion Tables” adlı mükemmel Masa, Bilardo endüstrisinin devlerinden biri olan Aramith tarafından yaratıldı.



25 Temmuz 2008 Cuma

Evinize Kömür Kovasından Şemsiyelik..

Kömür Kovasından Şemsiyelik Yapalım..





Malzemeler: Galvaniz kömür kovası, en az iki renk akrilik boya, kalın zımpara, iki adet kestirme fırça, sprey vernik, yapma çiçek, japon yapıştırıcısı, kurdela, makas, eldiven.





Kalın zımparayla kovanın üzerini iyice zımparaladıktan sonra ıslak bir bezle tozunu alın. Kovanız boyalı da olsa bu işlemi yapın. Bu işlem boyanın kalıcılığını artıracaktır. Beyaz boyayı sürdükten sonra, sürdüğünüz boya kurumadan diğer fırça ile lacivert boyayı alın. Patpatlama yöntemi ile hala ıslak olan beyaz zeminin üzerine minik darbelerle lacivert boya atın. Ara vermeden aynı işlemi lacivert üzerine beyaz boyayla da uygulayın. Aralarda iki rengin karışımı olan mavinin de belirdiğini göreceksiniz. Bütün zemine uyguladığınız boyama işlemi bittikten sonra yüzeyi sprey vernikleyin. Sırada kovayı yapma çiçeklerle süslemek var. Çiçekleri japon yapıştırıcısı veya sıcak silikon kullanarak kovanın istediğiniz yerlerine yapıştırın. Uzun olmayan kurdele-lerle hareket kazandırın. Süslemek için yapma çiçek yerine kova üzerine stencil de uygulayabilirsiniz.


Alıntı..
21 Temmuz 2008 Pazartesi

En Modern Aynalar

evlerinizin duvarlarınıza En modern muhteşem gothic aynalar..





18 Temmuz 2008 Cuma

Evlerinize ilginç peçetelik modelleri

Evlerinize ilginç şekillerle yapılmış peçetelikler...




14 Temmuz 2008 Pazartesi

Merdivenlerinize Boyama Yolluk Yapın

Ayaklarınızın altına serilen göz alıcı yolluk ile evinizdeki merdivende bir kırmızı halı efekti yaratabilirsiniz
Nasıl yapacaksınız?



1.Zemin yaratın: Merdivenleri hazırlayın (yıkayın, kurutun; pürüzsüz bir düzey için zımpara yapın) ve astar boyasını uyguladıktan sonra kurumaya bırakın. Beyaz boya ve 8 cmlik boya fırçası ile üst basamaktan başlayarak aşağıya doğru dikey vuruşlarla merdiveni boyayın: Basamakları arkadan öne, merdiven basamağının dik yüzünü de yukarıdan aşağıya boyayın. Birinci katı atın ve tamamen kurumasını bekleyin. Sonra ikinci katı uygulayın.

2. Yolluğu boyayın: 50 cmlik bir yolluk (şerit yol) yapmak için basamakların genişliğini ölçün. Ölçüden 50 cm çıkarın ve kalanı ikiye bölün. Bu sayı basamağın her iki ucundan bırakacağınız kenar boşluklarının genişliğidir. Maskeleme bandı ile yolluğun kenarlarını işaretleyin, yolluk için bıraktığınız alanın 50 cm olmasına dikkat edin. 5 cmlik boya fırçası ile yatay vuruşlarla iki kat kırmızı boya uygulayın, katlar arasında boyanın kurumasını bekleyin. Yavaşça maskeleme bandını çıkarın. Çok daha dokulu ve taramalı bir görünüm için ikinci katı dikey vuruşlarla uygulayın.

3. Bordür ekleyin: Maskeleme bandını yolluğun dış kenarlarına yapıştırın. Bantladığınız kenarlardan içe doğru ikişer cm bırakarak yolluk üzerini bantlayın. 2 cmlik boya fırçası ile iki bant arasını çaprazlama vuruşlar ile siyaha boyayın. İkinci katı atın, bantları çıkarın ve kurumaya bırakın.

4.Parlatın: Minik bir boya fırçası kullanarak fırça kılı kalmış hatalı kısımları düzeltin. Kurumaya bırakın. Ardından iki ya da üç kat akrilik poliüretan uygulayın. Katlar arasında kurumaları için bekleyin.

Not: Kuruma süreleri ile birlikte bu çalışma birkaç gün sürebilir. Üst kattan uzun süre uzak kalamıyorsanız, adım adım ilerleyin. Her bir basamağın dik yüzeyini, ardından döşemesini sırayla boyayın ve cilalayın.
11 Temmuz 2008 Cuma

Kelebek Televizyon Üniteleri

Kelebek televizyon üniteleri..


6 Temmuz 2008 Pazar

Modern Mutfak Banyo Dolapları

Modern Mutfak Ve Banyo Dolapları..

.





.
3 Temmuz 2008 Perşembe

Sıcak Mevsime Hafif Halılar

Yazlıkları çıkarırken evinizin kıyafetlerini de yenilemeyi unutmayın!

Evler mevsim normallerine çekmekte geç kalmayın. Açık renk kanepe kılıfları ve renkli vazolardan eksik olmayan kır çiçekleriyle işiniz bitti sanmayın! Zemindeki kalın halıları kaldırıp mevsime uygun renk ve dokudaki halıları yerleştirmeyi unuttunuz tabii.

Doğal dokular, sakin tonlar ve dokunuşu yumuşak olan materyallerden yapılmış yaz halılarına yer açın! Kayma ve düşme gibi tehlikeleri de engelleyen halılar, hava yoluyla dağılan dağılan gürültüyü engelleyen en doğal ses yalıtım ürünü olarak da biliniyor.
2 Temmuz 2008 Çarşamba

Minik Renkli Ev Aksesuarları

Renk renk minik ev aksesuarları..