27 Haziran 2008 Cuma

Dikiş Odanızı Düzenleyin



Dikiş Odanızdaki malzemelerin eşyaların kaybolmasını önlemek ve odanınızı dağınık bir şekilde görmekten sıkıldınızmı ??

Üzerine eşyaların çeşidine uygun resimler koyularak hem eşyalarınızın karışmasını önleyecek hemde aradığınız bir eşyayı kolayca bulabileceksiniz..
25 Haziran 2008 Çarşamba

Cam Balkonlar

Cam Balkonlar..




23 Haziran 2008 Pazartesi

Kaşmir Halı

Kaşmir Halı’nın beklenen güzelliği

“Sibel Can’ın, müşteri kitlesini simgeleyen birbirinden farklı 5 karaktere büründüğü filmin ana teması güzellik. Kaşmir Halı’nın iletişim hedeflerine bağlı olarak, tüm Türkiye’nin beğenisine hitap edebilecek bir film niteliği taşıyan çalışmaya sanat dünyasının önemli isimleri katkıda bulundu.”

Pazar lideri olma hedefiyle pazara giren Kaşmir Halı farklılığını, güçlü bir prodüksiyonla gerçekleştirdiği reklam filmiyle sektöre sundu. Ömer Faruk Sorak imzalı reklam filminde, Kaşmir Halı’nın marka yüzü Sibel Can tüm güzelliğiyle rol alıyor. Reklam filmi 17 Kasım 2005’te Swiss Otel’de yapılan tanıtım toplantısının ardından, tüm ölçülebilir kanallarda aynı anda tüketiciye ulaştırılmaya başlandı.

Türkiye’nin son 15 yılda en hızlı büyüyen 11. şirketi ünvanını alan Gülsan Grup’a bağlı Kaşmir Halı, 16 farklı kalitede ve A-B gelir grubunu da hedefleyen bir koleksiyonla tüketiciyi selamlıyor.

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini ve Avi Carpic’in görüntü yönetmenliğini üstlendiği reklam filminde, üst düzey görsel efektlerden de yararlanılarak tüketiciye kusursuz bir halı şovu sunuluyor. Sibel Can’ın, müşteri kitlesini simgeleyen birbirinden farklı 5 karaktere büründüğü filmin ana teması güzellik. Kaşmir Halı’nın iletişim hedeflerine bağlı olarak, tüm Türkiye’nin beğenisine hitap edebilecek bir film niteliği taşıyan çalışmaya sanat dünyasının önemli isimleri katkıda bulundu. Reklam müzikleri Burhan Öçal, kostüm tasarımları Canan Göknil tarafından yapılan kampanya filminin, fotoğraf çalışmaları Zeynel Abidin Ağgül tarafından tamamlandı. Kampanyanın ana mecrasını oluşturan tv filminin 45”, 30” ve 15” ‘lik farklı versiyonu mevcut. Kaşmir Halı Genel Koordinatörü Atilla Sümer kampanya ile ilgili görüşlerini iddialı cümlelerle özetliyor. Sümer; “Türkiye herşeyin en güzeline layık bir ülke. Kalitemizi, farklılığımızı ve liderliğe adım attığımız bu ilk adımı, Türk insanın yüksek beğeni ölçülerine göre hazırladık. Biz, insanımıza sunulan herşeyin kalite ve güzellik çıtasını yükseltilmesi gerektiğine inanıyoruz. Halılarımızı tanımlarken “kaliteli ve güzel” diyoruz. Kampanyamızda da bu iki noktayı koruduk.”

Kampanyanın simgesi olan Sibel Can ise duygularını şöyle paylaştı; “Çok keyifli ve inanılmaz profesyonel bir ekiple, yaşamımın en gurur verici işlerinden birini yaptığıma inanıyorum. Heyecan verici bir kampanya hazırladık. Eminim müşterilerimiz de en az bizim kadar heyecanlanacaklar.”

Kaşmir Halı, 2006 yılında 2000 noktada tüketiciye ulaşacağı dev bir perakende satış ağının hazırlıklarını son hızla sürdürüyor. Firmanın üretim kapasitesi 2005 yılı için 6 milyon, 2006 yılı için ise 12 milyon metrekare olarak planlandı..

Kaynak: halionline.net
20 Haziran 2008 Cuma

Kelebek Mobilya

Kelebek Mobilya`dan Yeni Zevklere Yeni Modeller



Kelebek Mobilya yeni model çalışmaları ile farklı müşteri beğenilerine de hitap etmeyi hedefliyor. Kelebek tarafından tasarlanan yenilikler arasında Yatak odası gruplarına eklenen M70 modeli farklı ihtiyaçlar doğrultusunda dizayn edilebilen görüntüsüyle minimalist çizgiye bir başlangıç yaptı.

Genç odası konseptinde uyguladığı M35 modeliyle de genç yaşamın dinamik, hareketli yapısını modellerine yansıtarak müşterisine özgür bir çizgide yaşamanın inceliğini hissettirme çabasında olması modeli tasarlamanın önemli nedenlerinden.

"Amacı daha iyi yaşamak" olan Kelebek müşterisine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Kelebek Mobilya, Koltuk gruplarında da 100`ün üzerinde kumaş seçeneğiyle M4180 modelini müşterisinin beğenisine sunuyor.

Farklı çizgisiyle alışılmışın dışına çıkarak klasik oturma sistemleri dışında ünitelerin farklı şekillerde bir araya gelmesiyle M4200 modelini tasarlamış. Evinizin her köşesine farklı ihtiyaç ve beğenilere göre çözüm üreten Kelebek ayrıca evin her köşesinde kullanılabilecek M099 kılıflı mini koltuk modeline de dizaynları arasında yer veriyor.

Alfemo Mobilya

Alfemo'da tatlı heyecanlar var...
Alfemodan Mobilya alan herkese Colours halı hediye. Fırsat ürünlerinde ise %25e varan indirmler var. Üstelik Worlde özel peşin fiyatına 1+20 world taksit imkanıyla. Diğer kredi kartları ve kart sahipleri olmayanlara peşin fiyatına 13 taksit imkanı sunuyor. Daha detaylı bilgi için Alfemo bayilerine uğrayabilirsiniz.
18 Haziran 2008 Çarşamba

Kilim Mobilya

Kilim Mobilya'dan bahar fırsatı
Evlenecek gençlere ve evini yenilemek isteyenlere yönelik bahar kampanyası başlatan Kilim Mobilya, müşteri tercihine göre, ürünlerini 3 farklı fırsat paketiyle sunuyor.

Kilim Mobilya, evlenecek gençlere ve evini yenilemek isteyenlere yeni avantajlar sunuyor. 16 Mart'la birlikte bahar kampanyasını başlatan Kilim Mobilya, müşteri tercihine göre 3 farklı fırsat paketi sunuyor.

Kilim Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre bahar kampanyası kapsamında oturma grubu, yatak odası ve yemek odası takımlarından oluşan 2 fırsat paketine Güral Porselen'den 54 parça yemek takımını hediye ediliyor.

Tek kişilik baza, yatak ve başlığından oluşan paket de 267 YTL'den satışa sunuluyor. Birden fazla ürünü birlikte almak istemeyen tüketiciler için de tespit edilmiş 4 oturma grubu, 6 koltuk takımı, 4 yatak odası takımı ve 2 yemek odası takımına yine Güral Porselen'den 54 parça yemek takımı hediye olarak sunuluyor.

Bununla birlikte dileyen tüketiciye yüzde 41 veya yüzde 21 indirim yapılmış ürünlerden seçebilme fırsatı veriliyor. Son olarak Bonus Kart sahiplerine 6 ve 12 taksit seçeneği tanınıyor...
16 Haziran 2008 Pazartesi

Yataş Mobilya'dan Kanepe Şenliği.

Yataş, hem görsel açıdan, hem de işlevsellikleriyle her türlü zevke hitap eden kanepe çeşitleriyle kendi takımını oluşturmak isteyenlere alternatifler sunuyor.

Yataş’ın farklı ve neşeli tasarıma sahip kanepeleri, mobilyalarınızı ve evinizi renklendirecek.

Renkleri, ergonomik yapıları ve estetik görünümleriyle “Yataş kanepeler” hem içinizi hem de mekanlarınıza neşe katacak.

Dünyadaki mobilya trendlerini yakından takip eden Yataş, tüm ürünlerinde, kalite ve estetiği ön planda tutuyor.

Birbirinden eğlenceli tasarıma sahip Yataş kanepeleri ve aksesuarlarıyla, kendi takımınızı oluşturmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Birbirinden özel tasarımlarla üretilen kanepeler, hem görsel açıdan, hem de işlevsellikleriyle her türlü zevke hitap ederken, çeşitleriyle kendi takımını oluşturmak isteyenlere alternatifler sunuyor.

Üretim kalitesi, yaygın bayi ağı ve tüketicisine büyük kolaylık sağlayan uzun vadeli kampanyalarıyla Yataş, tüketici ekonomisine de katkı sağlamaya devam edecek.
World Card’ınızla nakit fiyatına 10 eşit worldtaksit imkanıyla, dilediğiniz renk ve modelde kanepelere sahip olabilirsiniz.
14 Haziran 2008 Cumartesi

TOKİ’den 12 bin yeni konut


TOKİ tarafından Adana merkez ve ilçelerinde başlatılan 36 ayrı projede yaklaşık 12 bin konutun yapımı planlanırken, bu konutlardan 4 bin 96’sının alt gelir grubuna yönelik yapılacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adana’nın merkez Seyhan, Yüreğir, Karaisalı, Kozan, İmamoğlu ve Karataş ilçelerini de kapsayan değişik bölgelerde, farklı gelir grubuna mensup binlerce Adanalıyı ev sahibi yapan TOKİ, il genelinde toplam 12 bin 177 konutu içeren 36 proje kapsamında şu ana kadar 3 bin 805 konutun yapımını tamamladı. 3 bin 46 konut ise teslime hazır hale getirildi. TOKİ’nin, Seyhan, Karaisalı, Yüreğir ilçelerinde yürüttüğü 2 bin 678 konut inşaatları ise hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Alt gelirlilere 4 bin konut
Genellikle düşük gelirli ailelerin talep gösterdiği, "Alt Gelir Grubu"na yönelik projelere ise daha fazla yer ayrılıyor. TOKİ tarafından il genelinde yapımı planlanan 12 bin konutun 4 bin 96’sını bu grup konutlar oluşturuyor. Şartları uyan ailelerin müracaat edebildiği ve çekilişle belirlenen konutlar, 15 yıl vade ile yaklaşık aylık 200 YTL taksitle satışa sunuluyor.

Kent merkezlerinin yanı sıra kırsal kesimde de şehirleşmeye öncülük eden TOKİ, Adana’nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kürkçüler ve Buruk beldelerinde ise tarımköy konutları inşa ediyor. Projeler kapsamında 210 tarımköy konutunun yapımı devam ediyor. TOKİ, yapımı tamamlanan ve devam eden projelerinin yanında toplam 2 bin 588 konutun ihalesini yapacak.

Kaynak: Milliyet

Domsan Mutfak 40'ıncı baharını kutluyor.


Bu yıl 40'ıncı yaşını kutlayan Domsan, gelişen ve değişen teknolojiye uyumu geleneksellik ile birleştiren keyifli mutfaklara imza atıyor.

Mutfak konforunu ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Domsan, modernliği ve şıklığı yanı sıra, yenilikçi tasarımlarıyla farklılığı fark ettiren mutfaklara sahip olmayı sağlıyor.

Sürekli değişen müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla en son teknolojik gelişmeleri takip eden Domsan, öncü ve yaratıcı tasarımlarla kendini sürekli yeniliyor, her zevke her bütçeye uygun mutfaklar sunuyor.

Ayda 1400 takım mutfak üretim kapasitesi bulunan Domsan, 987 modül, 23 model ve 68 tip kapak ile çok geniş ürün seçenekleri ile mutfak tüketicilerine sınırsız tasarım seçenekleri sunuyor.

Toplu konut projelerinin en deneyimli mutfak markası olan Domsan, toplu konut projeleri ile yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce projedeki üstün performansı, güvenirliği ve yönetim anlayışıyla, 40 yıldır Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinin en çok tercih ettikleri mutfak markası olarak nitelendiriliyor.
9 Haziran 2008 Pazartesi

Ev dekorasyon duvar stikerleri

duvar stikerleri evleriniz için güzel stikerler..




Ev Dekorasyonu öncesi ve sonrası

Ev Dekorasyon Yapmadan Önceki ve dekorasyon yapıldıktan sonraki görüntüler..
Evlere dekorasyonun ne kadar önemli olduğunu farkedeceksiniz..






6 Haziran 2008 Cuma

Işık sönünce değişen odalar

Odanın ışığı sönünce değişen güzel odalar..




4 Haziran 2008 Çarşamba

Çilekten Yeni Tasarım


Dünya çocuklarının tercih ettiği ve ortak zevki haline gelen Çilek, tasarımı ile 2008 yılına damgasını vuracak BiTurbo Karyola’yı Çilekseverler’in beğenisine sundu.

Merakla beklenen ve Türkiye ile birlikte yurt dışında da aynı anda satışa sunulan BiTurbo, satışa sunulduğu ilk günden itibaren Çilekseverler’den tam not aldı.

Çilek’in 5-12 yaş grubu, araba tutkunu erkek çocuklar için özel olarak tasarladığı, tüm dünyada benzeri olmayan bir ürün olan BiTurbo, yüksek teknoloji, olağanüstü konfor ve maksimum güvenlik özelliklerine sahip.

3 boyutlu araba şeklindeki gövdesi, fren diski ve kaliperi içeren jantları, plakası, LED farları, Çilek logosu şeklindeki uzaktan kumandası ile adeta gerçek bir araba olan BiTurbo’nun ses ve ışık sistemi de bulunuyor.

Uzaktan kumandası ile ön panelinde bulunan farlarını, ışık bandını ve kendine özgü sesini çalıştıran BiTurbo, çocukların odalarında eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Çilek, müşteri odaklı yaklaşımı ile bir kişinin bir odadaki tüm gereksinimlerini karşılayacak yatağından yorganına, halısından perdesine, lambasından komodinine, dolabından yastığına kadar birbiriyle uyumlu tüm ürünleri bir araya getirmektedir.

Bugün tüm dünyada 2 milyondan fazla çocuğun odasında yer alan Çilek ürünleri, 5 yıl garantiye sahiptir.