31 Mart 2008 Pazartesi

Evlerinize Kitaplık Modelleri

Evlerinize en uygun ve en güzel kitaplık modelleri





26 Mart 2008 Çarşamba

Ev Dekorasyonu Modelleri

Güzel Ev Dekorasyon Modelleri




24 Mart 2008 Pazartesi

Evlerinize Gümüş Güzelliği

Evleriniz için Muhteşem Gümüşler





20 Mart 2008 Perşembe

Kanepe ve 2 Katlı Yatak

Kanepeler 2 katlı Yatak Oluyor
Hem kanepe Hemde 2 katlı Yatak olarak Kullanabileceğiniz Şık tasarımlı Modelleri






17 Mart 2008 Pazartesi

Aksesuarlarla Doğru Ev Dekorasyonu

Aksesuarlarla doğru bir ev dekorasyonu




Ev dekorasyonunun vazgeçilmez tamamlayıcıları olan aksesuarlar, her zaman gözde unsurlar olarak önemlerini koruyor.

Önemli olan, onları belli bir amaca yönelik olarak doğru ve işlevsel kullanmak. Bunun yanı sıra evde var olan ve artık kullanmadığınız çeşitli objeleri, tarzlarını değiştirerek, boyayarak ve farklı amaçlara yönelik olarak kullanabilir, böylece yeni ve farklı aksesuarlar yaratabilirsiniz. Aksesuarları evimde nasıl daha işlevsel kullanırım" diyorsanız, bu yazı tam size göre...


Boş kalan köşeleri, tercihen içinde canlı bitkilerin olduğu bir saksıyla, çeşitli boyutlardaki çerçevelerle ya da tarzınıza uygun bir sandaye ile doldurabilirsiniz. Bu durumda seçeceğiniz aksesuarın ebatlarının mekanla uyumlu olmasına dikkat edin.

Ne miktarda ve nasıl aksesuarlar kullanacağınız, yaratmak istediğiniz tarz ve atmosfere bağlıdır. Bu yüzden öncelikle ne tür bir dekorasyondan hoşlandığınıza karar vermelisiniz. Örneğin modern bir dekorasyondan hoşlanıyorsanız, sade ve yalın aksesuarlar seçmelisiniz.

Eğer kendinizi etnik, otantik ya da egzotik gibi herhangi bir tarzla sınırlandırmak istemiyorsanız, aksesuar seçerken sizin için değerli olan objeleri tercih etmelisiniz.


Öncelikle aksesuar kullanmak istediğiniz odayı dikkatlice inceleyip neler yapmak istediğinize karar verin. Bir parça renklilik ve canlılık katmak, ölü noktaları kapatmak ya da görsel bir ağırlık katmak istediğinizde, işe büyük obje ve aksesuarları yerleştirmekle başlayın. Ardından gerekli gördüğünüz yerlere küçük aksesuarlar koyun.

Renkli ve havai şeylerden hoşlanıyorsanız, hareketsiz bulduğunuz yerlere küçük aksesuarlar koyabilirsiniz.

Kanepeniz ne tarz olursa olsun; üzerine koyacağınız birkaç yastık veya bir şal onu çok daha zarif gösterecektir. Aksesuarları sadece satın almak durumunda değilsiniz. Örneğin eski ahşap bir masanın ayakları, mükemmel şamdanlar yapmak için idealdir.
16 Mart 2008 Pazar

Mutfak Dolapları

RENGARENK MUTFAK DOLAPLARI..





13 Mart 2008 Perşembe

Halı Desenleri Ve Renkleri

Halıda renk seçimi öncesi dikkat edilmesi gereken en önemli nokta mekanda kullanılan mobilyaların rengi ve büyüklüğü olmalıdır. Odada mevcut mobilya sade ve ortalama büyüklükte ise desenli bir halı tercih edilebilir. Böylelikle halı, odanın odak noktası haline gelecektir. Mobilyaların geniş ve çok renkli olması halinde yapılacak en büyük hata çok renkli bir halı seçimi olacaktır.

Renk karmaşası yaratmamak için sade renklere sahip bir halı seçmek çok daha doğru bir karardır. Yaşam alanlarına genişlik hissi katmak ve odalar arasında uyumlu bir geçiş sağlamak için genelde tek çeşit renk ve desene bağlı kalınması tavsiye edilir.

Yalın renklerle ve minimalist tarzda döşenmiş mekanlarda, farklı dokulara sahip halılar kullanmak mekanın daha dikkat çekici olmasını sağlayacaktır. Bu anlamda genel dekorasyon tasarımında kontrast renklerin yarattığı çekicilik prensibi halı renk seçiminde de önemli bir yer tutmaktadır.

Toprak renkleri gibi sıcak ve tutkulu renk seçenekleri olan halılar, sıcaklık ve lüks hissi uyandırmaları nedeniyle özellikle geniş ve kuzeye bakan odalar için uygundur.

Doğal renk tonları ise daha kolay tasarıma imkan verdikleri için halen en çok tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Sadelik ve temizlik hissi uyandıran doğal tonların tek dezavantajı leke ve toz gibi istenmeyen görüntüleri açığa çıkarmasıdır.

Son yıllarda geniş çevrelerce oldukça rağbet gören çağdaş tasarımlarda, pastel tonlardaki halılar ile parlak duvar kağıtları kombinlenerek daha göz alıcı dekorasyonlar gerçekleştirilmektedir.

Mekanda soğukluk hissinden ziyade serinlik ve donuk olmadan dinginlik hissi yaratmak için halının yumuşak tonlarda olması, hatta tercihen tatlı yeşiller ya da doğal gölgeler barındırması tercih edilmelidir.

Fonksiyonel olması ve şık görünümün yanı sıra hem zarif hem de kışkırtıcı bir tasarım sağlaması açısından son dönemde en çok tercih edilen renklerin başında mavi gelmektedir. Lacivert tonları sükunet ve ahenk yaratırken açık maviler yatıştırıcı bir etki sağlamaktadır.
11 Mart 2008 Salı

Banyo Aynalarını Buhardan Koruma

Banyo aynalarını buhardan kurtarmanın yolu

Evin her bölümünde rahatlıkla kullanabileceğiniz aynaların vazgeçilmez olduğu yer, banyolar. Banyodaki ayna kendinizi görmekten daha fazla işe de yarayabilir. Küçük ve iç karartıcı bir banyoyu, bir duvarını tamamen aynayla kaplayarak, ferah bir görünüme kavuşabilirsiniz. Işık aynalardan yansıyacağı için banyonuz daha aydınlık olacaktır.

Banyodaki aynaların tek derdi, sık sık oluşan buharlar. Özellikle banyodan çıktıktan sonra sıcak suyun buharı nedeniyle aynalarda kendinizi görmek neredeyse imkansız. Buharı önlemek için özel solüsyonlardan kullanabilirsiniz. Ancak daha da kolayı var. Saç kurutma makinesini bir kaç dakika aynanın üzerine tutun ve buhardan kurtulun.
9 Mart 2008 Pazar

Mutfak için Çelik aksesuarlar

Mutfaklarınız Çelik ışıltılarla güzelleşsin, Heykelsi formları yansıtan organik ve hünerli aletler düşgücü yaratıçılığın sınır tanımaz olduğunu Kanıtlıyor



7 Mart 2008 Cuma

Yaşam Alanlarınızı Işıklarla Şekillendirin


Evler yeni bir aydınlatma markası ile tanışıyor ve Trio, uluslararası kalite ve tasarım deneyimini, Türkiye pazarına taşıyor. Markanın modelleri, yaşam alanlarındaki aydınlatma çizgisine farklı boyutlar getiriyor.

Aydınlatmanın özellikle iç mekanlardaki önemi son derece fazla… Doğru aydınlatma kriterlerinden renklere, farklı odalara uygun dizaynlardan estetik çıtaya dek bir çok unsurun buluştuğu armatürler, Trio koleksiyonunda bambaşka bir anlayışla karşımıza çıkıyor.

Trio koleksiyonunda yer alan Marino; salonlar için düşünülen modern çalışmalardan biri… Cam ve metal, estetik kurgunun yapısını oluşturan malzemeler… Farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

Klasik, dömi klasik ve neo klasik… Hangi akımı seçerseniz seçin, Caramel adı verilen bu tasarım dekorasyonu tamamlayan bir şıklığı odanıza taşıyor. Bir dönemin modası taşlı uygulamalara gönderme yapan çalışmada, retro tutkunlarının da tat alacağı detaylar bulunuyor. Model, lambader ve abajur ile destekleniyor.

Salon ve oturma odalar›ndaki vazgeçilmez ürünlerden biri de lambaderler… Metal iskelet üzerine yükselen bu ürün Stream koleksiyonundan.

Modelin konsept bütünlüğünü yakalaması amacıyla avize, abajur ve aplik seçenekleri de üretiliyor. Lambaderde uygulanan form, hem okuma hem de genel aktiviteler için yeterli ışığın sağlanmasına yardımcı oluyor.

Şık ve aksesuar niteliği de kazanan bu dekoratif abajur, Trio koleksiyonu içinde yer alan bir çok modelden biri… Dekorasyon tarzına göre, farklı çizgilere ulaşmak mümkün… Dengeli metal taban ve camda uygulanan şık renk seçimi, modeli sade ve çarpıcı kılıyor.
Home Showroom
3 Mart 2008 Pazartesi

Yeni Mutfak Aksesuarları

Birbirinden Güzel Mutfak Aksesuarları Mutfağınıza Aksesuarlarla Neşe Gelsin..





2 Mart 2008 Pazar

Eviniz için Dekoratif Askılıklar





Şal, Eşarp, Kemer, Atkı, Düzenlemek için Değişik çözümler arıyorsanız Dekoratif askılıklar işinizi tamamen görebilir.

Çekmece içerisinde buruşan eşarplar, şallar, Dolap içerisinde dağılmış kemerler hoş olmayan görüntülere yol açar. eşyalarınızın daha güzel ve daha düzenli durması , anahtarlarınızın artık kaybolmasını istemiyorsanız, piyasada bulunan farklı şekillerde askılıkları duvarlarınızda, evinizin köşesinde ve dolap içerisinde kullanabilirsiniz.