30 Ocak 2008 Çarşamba

Aksesuarsız Ev Dekorasyonu Olmaz.

Ev Dekorasyonunun vazgeçilmez tamamlayıcı olarak bildiğimiz aksesuarlar, Çogunlukla evlerimizde çekicilik, şıklık,sıcaklık arzu ettiğimiz zerafet amacı ile kullanırız.



Nasıl ve ne Şekilde aksesurarlar kullanacağınız aslında tamamen sizin zevkinize hitap eden Yaratmak istediğiniz tarz ve atmosfere bağlıdır. Bunun için önce hangi tarz da bir dekorasyondan hoşlandığınıza karar vermeniz gerekir. Mesela Modern bir dekorasyon ise kararınız sade ve yalın aksesuarları düzenli bir şekilde yerleştirmeniz gerekir.

Aksesurarları hangi odada kullanmak istiyorsanız o odayı tamamen inceleyin. Aksesuarlardaki amac aslında odaya canlılık ve rahatlatan bir renk vermektir. hangi ölü oktayı canlandırmak istiyorsak zevkinizi hitap eden renklerde aksesurarlar seçmek gerekir, önemli aksesuarlar yerleştirdikten sonraodayı tekrar inceleyin, gerekli gördüğünüz yerlerde küçük aksesurarlar kullanarak en ince ayrıntılarıda değerlendirmiş olursunuz.

Renkli ve havaii şeylerden zevk alıyorsanız, gözünüzde solgun görünen perdeleri, Haraketsiz gördüğünüz cam pervazlarının ve ya dolap kapaklarının canlılık katmak için üzerine Yıldızlar, hayvan figürleri, meyve ve sebzeler, çiçekler,Bulabildiğinizce küçük aksesurarlarla canladırın.
28 Ocak 2008 Pazartesi

Perde Bakımı Püf Noktaları

-Tül Perdeler Yılda 4-5 Defa Yıkamamız Gerekir.

-Buruşmayı Engellemek için camdan indirildiğinde hemen yıkanır.

-yıkanan perdeler kesinlikle üst üste bekletilmemelidir.

-Tül perdelerin yıkanacağı 30 dereceden aşağı olmaması lazımdır.

-Eğer Tüller Elde Yıkanacaksa Çamaşır makinesinden Biraz daha fazla Deterjan Kullanılmalıdır.

-Tüller Çok kirlenmişse Yıkamadan önce Sıcak suda Bekletilmesi Gerekir.

-Çamaşır Makinesinde En ağır ayarında Büyük Yastık Kılıfı içerisinde Yıkanması Tavsiye edilir.

-Eğer tül perdeler Fazla kirlenmiş ve herzamankinden fazla solmuşsa Yıkadıktan sonra deterjanlı suya 1 bardak amonyak katıp 2 saat bekletilmeli ve yıkamadan hemen sonra 2 kez durulanıp, güneşe tutulmalıdır.

-Perdelerin Yıpranmaması için Fazla sigara içilmemeli , Kalöriferden ve sobadan uzak tutulmalıdır.
25 Ocak 2008 Cuma

Deri Salon Koltuk Takımları

Döşeme Tarzınızı Değiştirin. Salon koltuk Takımlarınızı Güzel Deri Modellerle Değiştirmek istemezmiydiniz. Salon döşeme tarzınızı değiştirerek artık deri koltuklarla salonunuzun rengine renk katın..




23 Ocak 2008 Çarşamba

Mutfak Dekorasyonu Bilgileri

Mutfak iç dekorasyon örnekleri


Mutfak için bazı önemli faydalı bilgiler şunlardır:
* Birimler, sahip olunan alan büyüklüğüne göre seçilmelidir.
Aydınlatma
Doğal aydınlatma mutfaklar için en uygun çözümdür. Pencerenin yüzey alanının mutfağın taban alanının %10′u kadar olması idealdir.
Mutfakta genel bir aydınlatma sağlandıktan sonra evye ve tezgah üzeri gibi küçük kazaların yaşanabileceği alanlar özel olarak aydınlatılmalıdır.
Mutfak dolapları
Küçük mutfaklar için (14 m² ya da daha küçük) en az 365 cm., geniş mutfaklar için ise (14 m²′den daha büyük) en az 475 cm. dolap ön yüzey genişliği gerekir.
Tezgah üstü mutfak dolapları en az 30 cm. derinliğe, 75 cm. yüksekliğe sahip olmalıdır. 180 cm. uzunluğunda tezgahın üzerinde yer alan bir dolap en az 150 cm. genişliğinde olmalıdır.
Tezgah altı dolapları 55 cm. derinliğe; küçük mutfaklar 400 cm., büyük mutfaklar ise 480 cm. toplam yüzey genişliğine sahip olmalıdır.
* İstenmeyen yemek kokularına karşı yeterli boyuttaki davlumbaz-baca seçimi ve uygulaması, doğal havalandırma pencerelerinin mekandaki konumu önemlidir.
Çalışma üçgeni
Çalışma üçgeni buzdolabı, yemek hazırlama alanı ve evye arasında çizilen üçgendir.
Çalışma üçgeninin maksimum uzunluğu 6 m, minimum uzunluğu ise 3.60 m olmalıdır.
Çalışma üçgeni bir ada, ya da yarım ada tezgah ile 30 cm.’den fazla kesişmemelidir.
Tezgah yüzeyi
Tezgah yüzeyi küçük mutfaklar için 335 cm., büyük mutfaklar için ise 500 cm. olarak hesaplanmalıdır. Tezgah 40 cm. derinliğe sahip olmalıdır.
Tezgah üstü ile mutfak dolapları arasında 38 cm.-45 cm. boşluk bırakılmalıdır.
Ocak
Ocak, açılması gereken bir pencere önüne yerleştirilmemelidir. Eğer yerleştirilmesi gerekiyorsa pencere ocaktan 7.5 cm. geride ve 60 cm. yukarıda olmalıdır.
Her iki tarafında da tezgah bulunan ocakların bir taraflarında en az 25 cm., diğer taraflarında ise 37.5 cm. uzaklık bulunmalıdır. Bir tarafında duvar bulunan ocakların duvardan 7.5 cm., diğer tarafta bulunan aplikasyonlardan ise 38 cm. uzakta bulunması gerekir.
Sirkülasyonu yoğun bölgelerde bulunan ocakların yanında veya
yukarısında en az 40 cm. mesafe bırakmak uygun olur.
Ocağın bulunduğu bölgede koku, buhar ve isi önlemek için davlumbaz veya aspiratör kullanmak gerekir.
Davlumbazla ocak arasındaki mesafe 70-80 cm. arasında olmalıdır.
Evye ile ocak arası minimum 60 cm olmalıdır.
Yangın önleme
Pişirme bölümüne yakın bir yerde yangın söndürücü alet ve mutfağın yakınlarında bir yerde alarm sistemi bulunması gerekir.
Buzdolabı
Buzdolabı ya tezgah dizisinin başında olmalı ya da yakınında bir tezgah düşünülmelidir. Aynı gereklilik fırınlar için de sözkonusudur.
Tezgah ile dolap kapağının açılışı arasında 38 cm. mesafe bulunmalıdır.
Tezgah
Bir tezgah için, önünde olması gereken minimum boşluk 60 cm’dir.
Bir tezgahın optimum boyu, kolların uzanabildiği alan ve tezgaha konacak eşyanın erişilebilirliğine göre hesaplanmalıdır.
İki tezgah arası ideal mesafe 1.20 olmalıdır.
Evyeden itibaren kesintisiz 90 cm.’lik bir tezgah uzunluğu yemek hazırlama için idealdir

Mikrodalga fırın
Mikrodalga fırının altında, üstünde ve yanlarında en az 37.5 cm. boşluk bırakmak doğru olur. Fırından çıkacak sıcak tabakları koymak için yere ihtiyacınız olacaktır.
Mikrodalga fırının tabanı, tezgah üstü ve göz hizası arasında olmalıdır. Bu da yaklaşık olarak yerden 90 cm. ile 135 cm. arasında bir değerdir.
Girişler
Bütün girişler en az 80 cm. genişliğinde olmalıdır. Eğer iki tezgah girişte bir araya geliyorsa her iki tezgahın uçları arası mesafe en az 80 cm. olarak belirlenmelidir.
Masa-Tezgah üstü yemek yeme alanı
Her yemek yeme işlevi için en az 30×60 cm. alan gerekir. Yemek yenen bölümün arkasında bir sirkülasyon söz konusu ise, yemek alanından duvara veya engele en az 90 cm., sirkülasyon bulunmuyor ise 60 cm. uzaklık gereklidir.
Bulaşık makinesi
Makine önünde doldurma ve boşaltma işlemleri göz önünde
bulundurularak mesafe en az 1 m. olmalıdır.
Mutfak Masası
Masa için ideal yükseklik 76 cm., oturma üniteleri için ideal boy 46
cm.dir.
Çöp
Çöpler için çöp öğütücüsü kullanılması tavsiye olunur. Bu sayede çöp kutusuna sadece öğütülmeyen çöpler atılır.
Çöp öğütücüsünün bulunmadığı durumlarda birden fazla çöp kutusu bulunmalıdır. Biri gündelik çöpler için diğeri de geri dönüşümlüler için kullanılabilir.
Elektrik tesisatı
Elektrik topraklama prizlerinin ve sigortalarının mutfaktaki su tesisatından en az 15 cm. uzakta olması gerekir. Böylece herhangi bir su sızıntısında tatsız bir elektrik kazası ile karşılaşılmaz.


Bellona Kampanyası



Bellonadan %40 indirim

Ev modasının öncüsü Bellona, yüzde 40 indirimleri ve hediye seçenekleri ile sonbahara damgasını vuruyor. Ev dekorasyonunda ihtiyaç duyulan tüm ürünleri modern ve fonksiyonel tasarımlar ile buluşturan Bellona, evini yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bellona, yatak, baza, kanepe, oturma grupları, yatak odası, yemek odası ve genç odası gibi ürün gruplarına yönelik yüzde 40 indirim kampanyası başlattı.

Bellona indirim kampanyası yalnızca panel ürünler ile de sınırlı değil. Yorgan, yastık, nevresim’den yatak örtüsüne kadar geniş bir yelpazeye sahip olan ev teksitili ürünlerinde de 20’lik indirim fırsatı sunuyor. Positive Life, Kristal ve Carisma halı serisi ve yatak odası seti alanlara Bellona, kampanya dahilinde ayrıca elektrikli süpürge de hediye ediyor.

Kampanya süresince Bellona, evlerini yenilemek isteyenlere büyük ödeme kolaylığı da sağlıyor. Kampanya Axess karta özel, peşin fiyatına vade farksız 12 taksit veya vade farklı 24 taksit imkanı ile hayata geçiriliyor.

Bellona’nın büyük indirim kampanyası yılbaşına kadar geçerli olacak. Bellona’nın sürprizler ile dolu cazip fiyat avantajları ve hediyelerinden yararlanmak isteyenler, Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisine uğrayabilirler...
20 Ocak 2008 Pazar

Ev Dekorasyon Dekoratif Aydınlatmalar

Ev Dekorasyonu Yaparken Aksesuarlarda Çok önemlidir.

En gözde Aydınlatma aksesuarları Aydınlatmalar ile evlerinize renk Katın.









19 Ocak 2008 Cumartesi

istikbal Deco ile Evinizin Aksesuarını Tamamlayın




İstikbal’in halıda moda yaratan markası Deco, şimdi de dekoratif aksesuar dünyasının tüm yeniliklerini tüketicileriyle buluşturuyor… Bir evi ayrıntıların tamamladığına inanan Deco, dekoratif aksesuarları ile evlere yepyeni keyifler sunmaya hazırlanıyor.

Rengarenk desenlere sahip dekoratif kırlentlerden şık aynalara, modern ve çarpıcı abajur setlerinden estetik ve ergonomik eşya saklama kutularına kadar birbirinden özel ürünleriyle aksesuar dünyasına adım atan Deco, evlerin şıklığını tamamlıyor.

Deco’nun farklı ebatlardaki aydınlatma ürünleri modern ve şık hatlara sahip çarpıcı tasarımlarıyla fark yaratıyor. Farklı evlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanan aydınlatma ürünleri, fonksiyonelliğinin yanı sıra estetik çizgileriyle de göz dolduruyor. Evlerde, mobilyalarla zarif bir bütünlük sağlayan Deco aydınlatma ürünleri evlerin şıklığına da ışık tutuyor.

Deco’nun, birbirinden canlı renkler ve özel kumaşlar kullanılarak tasarlanmış dekoratif kırlentleriyle, oturma veya yatak odanıza yeni bir hava katarken, çarpıcı formları ve şıklığı ile göz alan aynalarıyla evinize bambaşka bir renk katabileceksiniz.

Yeniliklerin takipçisi İstikbal’in ürünleriyle uyumlu seçenekler sunarak bütünün ayrılmaz parçası olmaya aday olan Deco aksesuarlar, evine düşkün herkesin alışveriş yapmaktan keyif alacağı İstikbal satış noktalarında tüketicilerle tanışmayı bekliyor
18 Ocak 2008 Cuma

Doğtaş Mobilya Yeni ürünleri

Doğtaş Mobilyadan Yeni Ürünler



17 Ocak 2008 Perşembe

Ahşap Cephe Kaplamaları



Malzeme boyutları ve özelliklerinin belirlenmesi
Malzemenin seçilmesi ve tedarik edilmesi için öncelikle ihtiyacın belirlenmesi gerekir. Restorasyon yapılarında, projelerde görünüş üzerinden veya varsa cephe detayı üzerinden yapılacak ölçüm ile yalı binisinin genişliğini tespit etmek gerekir. Genişlik tespit edildiği takdirde ikinci adım olarak malzeme kalınlığı belirlenir.

Malzemenin kalınlığı genelde yüzey genişliğinin %10’nu biçiminde hesaplanır. Malzemenin genişliği 20 cm’nin üzerine çıktığında kesit kalınlığı arttırmakta fayda vardır.

10 cm yalı binisi için kesit kalınlığı, 1 cm, 12 cm yalı binisi için kesit kalınlığı 1.2 cm,16 cm yalı binisi için kesit kalınlığı 1.6 cm, 20 cm yalı binisi için kesit kalınlığı 2 -2.5 cm’dir.

Elinizdeki projede 1/20 – 1/10 sistem detayları varsa bu çizimler size daha iyi bilgi vereceği gibi uygulama ve görünüş üzerindeki detaylar hakkında da daha fazla bilgi edinmezi sağlar. Yapınızın mimari projesi bilgisayar ile çizilmişse birkaç çizgi arasındaki genişliği ölçmeniz doğru bir ölçüye sahip olmanıza yetecektir. Fakat çizim el ile yapılmışsa ikinci bir doğrulama gerekecektir. Böyle bir durumda, çizgiler arasında boşluk sayısı aşağıdan yukarıya doğru sayılır, bulunan adet yapının yüksekliğine bölünür ve yalı binisinin genişliği bulunur.

Sıra malzeme seçimine geldiğinde dış cephede kullanılabilecek ağaçlar arasından ayrılan bütçeye göre bir seçim yapmak gerekmektedir. Sarı çam, lareks, meranti, iroko, sapelli, meşe, teak vb. ağaç türleri dış kullanım için uygundur. Ülkemizde ekonomik nedenlerden dolayı sarıçam ve lareks kullanımı çok yaygındır. Sarıçam ithal ve yerli olmak üzere piyasadan temin edilebilmektedir.

İthal çamlarda uzun boy kereste bulmak kolayken yerli üretimde tedariki daha zordur. Reçine çam ağacının ömrünü uzatan bir faktörken sıcak ve çok güneş alan yerlerde zamanla kusmalar yapabilmektedir. Bu yüzden akan yerlerin kazınması ve yeniden boyanması gerekmektedir. Egzotik ağaçlar daha sert ve uzun ömürlüdür fakat maliyet oranı yüksek ve işlenmesi zordur. Ağaç seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer özellikler nem oranı, çürümeye karşı alınan kimyasal önlemler ve bölgesel neme uyum sağlaması açısından malzemenin uygulanmadan önce bekletilmesidir.

Kullanılacak ağaçlardaki nem oranı maksimum %12 ± 3 mertebelerinde olmalıdır. Elektronik nem ölçeler ile ağacın birkaç noktasından ölçüm yapılarak ortalaması alınmalı, kullanıma uygun olup olmadığına karar verilmelidir. Ağacın nemi yüksekse ya doğal olarak kurumaya bırakılmalı ya da fırınlanmalıdır. Nem değeri yüksek ağaç kullanmak çatlama, montaj sonrası çalışma ve boya kabarmaları vb. birçok probleme neden olabilir.

Kullanmak için karar verdiğiniz ağaç çam veya lareks ise kesinlikle emprenye işleminden geçirilmelidir. Böylece malzemenin kurtlanma ve çürümeye karşı olan direnci yükseltilmiş olur. Bu işlem daldırma veya vakumlu olmak üzere iki tipte yapılabilir.

Alternatif malzemeler
Ahşappen Siding

Doğru ahşap dış cephe kaplamasının sorunsuz ve kolay uygulanabilir bir ürün olduğunu müşterilere sunmak istedik. Bu öyle bir ürün olmalıydı ki malzeme tamamı ile doğal olmalı, kolay uygulanmalı, istenilen genişliklerde üretilebilmeli ve masif ağaçta yaşanan problemleri en aza indirmeliydi. Malzeme iki seri halinde üretilmektedir.

Lamine edilmiş ladin ağacı katmanlarından oluşan ilk seri, daha çok rustik – antik bir görünüm elde etmek isteyen kullanılıcılara yönelik olarak tasarlanmıştır. Budaklı görünümü ve hareleri ile zengin bir görüntüye sahiptir. Huş ağacı katmanlarından oluşan ikinci seri ise daha modern ve şık bir görünüm arayan kullanıcılara yöneliktir. Hareli yapıdaki bu seride budak görünümü yoktur. İki seri de istenilen genişlikte üretilebilmekte ve sudan etkilenmemektedir.

Tamamı ile doğal olan bu ürün özellikle de geniş masif yalı binilerine oranla çok daha ekonomik ve sorunsuzdur. Alternatif malzemelere ek olarak piyasada birkaç ithal malzeme bulunmaktadır. Bu malzemeler standart genişliklerde üretildiklerinden özel ölçülerdeki işler için bir çözüm getirmemektedir.

Farklı kaplama detayları
Ahşap yalı binisi uygulaması için üretilmiş bir çok kesit detayı bulunmaktadır. Bu sistemler geçme ve üst üste binme olmak üzere iki ana grupta toplanmaktadır. Projenizin detay çizimleri de özel bir detay belirtilmiş ise bu detaya uyulmalı, eğer böyle bir zorumluluk yok ise geçme sistemler montaj kolaylığı nedeni ile tercih edilmelidir.

Uygulama ile ilgili bilgiler ve dikkat edilmesi gereken noktalar
Uygulamaya geçilmeden önce dikkat edilmesi gereken en önemli nokta satın alınan malzemenin inşaat mahalinde bekletilmesi, dinlendirilmesidir. Böylece malzeme ortam sıcaklığı iklim koşulları ve nemine uyum sağlayacak, montajı yapıldıktan sonra ani nem kaybı veya kazanımı ile oluşabilecek çatlamalar ve kabarmalar minimize edilecektir.

Restorasyon yapılarında genellikle karkas üstü döşeme sistemi kullanılmaktadır. Bu sistemde öncelikle karkas malzemesi monte edilir. Karkas malzemesinin kalınlığı arada kullanılacak yalıtım malzemesinin kalınlığına göre belirlenir. 2 cm’lik yalıtım için 3 cm’lik çıta , 3 cm’lik yalıtım için 4 cm’lik çıta derinliği gerekmektedir. Çıtaların genişlikleri genelde 5 cm olarak yapılır. Karkas malzemesi genelde çam veya lareks ağacından yapıldığı için yalı binisi gibi emprenye edilmesi gerekmektedir.

Projeye uygun olarak belirlenen çıtalar matkap yardımı ile delinen deliklerle vida yardımı ile cepheye ankre edilir. Cephe sistemlerinde galveniz kaplı veya pirinç vida kullanımına dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde zamanla paslanan çiviler özellikle de dış görüntüde bozulmalara neden olacaktır. Galveniz kaplı çivi kullanılacak ise üzerindeki kaplamaya zarar vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Döşenecek olan karkas aralıkları cephe kaplamasının genişliğine göre belirlenmelidir. Bu genişlik 40 cm ile 60 cm arasında değişiklik gösterebilir. Cephe kaplamasının genişliği arttıkça dikmeler arasındaki genişlik mümkün olduğunca küçültülmelidir. Bu aralıklar belirlenirken kullanılacak olan izolasyon malzemesinden verilecek fire de göz önünde bulundurulmalıdır. İzolasyon malzemesinin genişliği genelde 120 cm olduğundan, eğer mümkünse karkas dikmeleri arasındaki değer 60 cm olarak belirlenmelidir.

Böylece izolasyon malzemesinden fire verilmeden montaj işlemi gerçekleştirilebilir. Cephede pencereler ve aydınlıklar bulunması halinde bu açıklıkların solundan ve sağından birer dikme geçecek şekilde karkas döşenmelidir. Kullanılacak yalıtım levhası özel yapıştırma harcı ile veya en az 5 noktadan plastik pullu ankraj vidaları ile sabitlenmelidir. Buhar kesici membran kullanılacak ise membran üzerine kaplanmalıdır.

Aksi takdirde cephe yalı binisi montaj işlemine hazır hale gelmiştir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ne olursa olsun kullanılacak izolasyon malzemelerinin ahşap karkas sisteminden en az 5 mm aşağıda bitecek şekilde monte edilmesidir. Böylece ahşap yalı binisi ile izolasyon malzemesi arasında bir hava sirkülasyon boşluğu kalacak bu da ahşap yalı kaplamasının uzun yıllar sorunsuz kullanıma olanak tanıyacaktır. Ayrıca arada kalan hava boşluğunun da izolasyon görevi göreceği unutulmamalıdır.

Geçme bir yalı binisi sistemi kullanıyorsanız döşeme aşağıdan yukarıya doğru yapılmalıdır. Bu montajınızı daha hızlı ve sağlıklı bir biçimde yapmanıza yardımcı olacaktır. Sistem bindirme olarak seçilmiş ise yukarıdan aşağıya montaj yapılabilir. Geçme sistemlerde dikkat edilmesi gereken bir noktada dişi, erkek geçmelerin konumlarıdır.

Yukarıdan aşağıya doğru döşenen bu sistemlerde erkek olan taraf her zaman üste gelecek şekilde döşenmelidir. Aksi takdirde yağmur esnasından yüzeyden süzülen su geçme yerlerinden arka tarafa sızacak ve ahşabın şişmesine veya rutubetli bir ortam yaratacağı için daha çabuk çürümesine neden olacaktır.

Cephede estetik bir görüntü sağlamak için montaj sırasında kullanılacak çivilerin bir hizada yukarı kadar gitmesine özen göstermek gerekir. Bu çiviler daha sonra macun ile doldurulup üzeri boyanarak cephede güzel bir görüntü elde edilmesi sağlanacaktır. Ancak unutulmamalıdır ki güneş ışığı cepheye vurduğunda, macunlanan çivi yerleri belli olacak, malzemenin budaklı kısımları kapatıcı boyalarda bile koyu izler şeklinde görünecektir.

Son safha olarak boyama işlemi gerçekleştirilir. Malzemenin montaj işleminden önce bir astar ve bir son kat boyasının atılmış olması bu işlemi kolaylaştıracak, cephenin son kat boya ile bir kat daha boyama işlemine tabi tutulması yeterli olacaktır. Her durumda en az 3 kat boya uygulaması yapmak gerektiği unutulmamalıdır. Özellikle astar ve birinci son kat boyada yüzeyin hafif şekilde zımparalanması yüzey görünüm kalitesinin daha iyi olmasını sağlayacaktır.

Boya seçimi yapılırken alınacak malzemenin dış cepheye uyumlu olması ve uzun süre bakım gerektirmemesi göz önünde bulundurulmalıdır. Özellikle de kapatıcı boyalarda su bazlı ürünler tercih edilmelidir. Böylece ahşabın doğal yapısına hiçbir zarar verilmeden korumak mümkün olacaktır. Seçilecek rengin de önemi olduğu bilinmeli, koyu renklerde cephenin daha çok ısı çekeceği bu yüzden reçine kusması ve çatlamaların açık renklere nazaran daha çok olacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Açık renklerde ise zamanla toz ve yağmur nedeni ile kirlenmeler görüleceği göz ardı edilmemelidir.

Bütün bu bilgiler ışığında uygulama yapmadan önce teknik destek verebilecek bir firma ile irtibata geçmenizin daha sonra yaşanabilecek sorunlardan sizi uzak tutacağını hatırlatmak isterim..

Yapınızda kullanacağınız malzemelerin mümkün olduğunca doğal olmasının sizin sağlığınız açısından çok büyük önem taşıdığını, bu yüzden fiyat, performans ve sağlık dengesine çok önem vermeniz gerektiğini bilmenizi isterim
16 Ocak 2008 Çarşamba

Yatak Odası Takımları

Yatak Odası dekorasyonu için en uygun Yatak odası Takımları Kendi stilinizi seçerek yatak odanızı dizayn ve dekora edebilirsiniz..









15 Ocak 2008 Salı

Çocuk Odası Dekorasyonu

Çocuk Odası dekorasyonu için en iyi örnekler..

Çocuğunuzun mutlulugu için Herşeyin en iyisini yapmak istemezmisiniz...





13 Ocak 2008 Pazar

istikbal Mobilya Televizyon Koltukları

istikbal mobilya televizyon koltukları konfora önem verenler için ..

Televizyon izlemenin keyfini çıkartın









Villa Dekorasyon Resimleri

Villa Dekorasyonu Örnekleri









12 Ocak 2008 Cumartesi

Ev Dekorasyon örnekleri

Ev dekorasyonu için en iyi örnekler...

En iyi dekore edilmiş ev resimleri, resimde dekorasyonun güzelliğini bütün boyutları ile görebilirsiniz..

10 Ocak 2008 Perşembe

Dekorasyon Resimleri

Dekorasyon Yaparken örnek alabileceğiniz resimler ....








Zevke Uygun Ev Dekorasyonu

Günlük Hayatımızda Neşeli Olmamızın içinde yaşadığımız Evimizin Dekorasyon ve dekoratifi ile de ilgisi vardır. Evimizin dekorasyonunda zevk ve stiller çok önemlidir, Mesela hiç düşündünüzmü yüzlerce perde arasından 1 tanesini çok severiz. Tamamen 1 tanesinin Etkisinde kalırız . Peki stilimiz nedir. ?



Evler içinde bulunanlar için sadece fziksel değil, aynı zamandan psikolojik olarakda bir sığınaktır. Ev yaşayanları Nezaman bir seyahatten dönseler Çevrelerini Farkettiklerinde kim olduklarını farkederler. Kısaca Kendi kimliğinize Uygun olan ortamı güzelleştiriyoruz. Rengarenk zevklerinizle döşenmiş bir oda umut meyvesini yeşertir ve bu atmosferde en iyi tarafınızı ortaya çıkartır. Tek bir oda üzerimizde ne kadar güçlü bir etki yaratabilecegini anlar ve o güce minnet duyarızsınız.

Sadece fziksel manada değil Ruhsal anlamda bir odaya gereksinim duyarsınız. Yaşam yuvamız olan evimizi Kendi zevkimize uygun stillerle döşeyerek yolculuk , seyahat ve işyerinden evinize geldiğinizde mutluluğunuzun evinizin dekorasyonu ile ilgisi olduğunuzu Hemen Farkedersiniz.

Güzel bir gün geceden başlar..
8 Ocak 2008 Salı

Uykunun Keyfini Çıkartın


Bornozdan Havlulalara, nevresim takımlarından desenli yastıklara ve yatak örtülerine, kaşmir battaniyelerden kuş tüyü yorgan ve yastıklara kadar geniş bir ürün kapasitesini müşterileriyle paylaşan Cinisli, uyku keyfini arttırmak için italyan Pirelli Bedding doğal, %100 lateks yataklarını Türk tüketiciye sunmaya devam ediyor.

Pirelli yataklar Kauçuk ağacının özsütünden elde edilen bir malzeme olan lateks kauçuktan toplanan reçinenin üstün teknolojik işlemlerden geçerek katı ve elastik bir hal alması ile elde ediliyor. % 100 lateks olarak üretilen Pirelli yatakları, insan vücudunun baştan ayağa yedi ayrı ağırlık bölgesine farklı ölçülerde destek veriyor.

Böylece uykuda vücudunuz dengenizi koruyor, doğru pozisyonlarda uyuyarak güne daha canlı başlamanızı sağlıyor. Pirelli yataklarının çıkarılabilen ve yıkanabilen, doğal malzemelerden üretilmiş dış kılıflarında kışlık yüzeylerde kaşmir, yün, devetüyü. yazlık yüzeylerde ise pamuk, keten ve ipek gibi dolgu malzemeleri kullanılmaktadır.

Mantar ve kötü kokuları barındırmayan yüzde 100 lateks yataklar antibakteriyel ve antialerjik olduğu gibi kimyasal maddeler içermediği için doğayı koruma sertifikasına sahiptir.
6 Ocak 2008 Pazar

Bellona Yeni Koleksiyonu

Bellona Yeni Koleksiyonları

Bellona'dan mobilyadan halıya,nevresimden oturma odasına, ev tekstilinden yatak gruplarına yeni ürünler... Bellona’nın yeni serisi Cooline ile panel mobilya ve oturma gruplarında gençlik rüzgarı esecek.. Kaliteli hoş ve rahat tasarımı, her zevke hitab eden renk seçenekleri, leke tutmayan kumaşları ile yeni çözümler sunuyor.

Bellona halı ile modern çizgiler!
Salondan mutfağa, banyodan yatak odasına, evinizin her köşesi Bellona halı ile renkleniyor. Modern tasarımları, canlı desenleri ve renk seçenekleriyle hayatınıza şıklık ve konfor katarken, sizi anlatan mekanlar yaratıyor.

Detaylarda Gizlenen Güzellikler
Bellona, ev tekstili ürünlerinde detaylarda gizlenen güzelliği ortaya çıkarıyor. Desen tasarımlarında kullanılan özgün çizimler yatak ve genç odalarına farklı bir bir hava katarken, %100 saten kumaştan üretilmiş nevresim takımları yumuşaklığı ile mekana keyif katıyor...

Akıllı uyku teknolojisi: Viscolex
Bellona, tasarım gücünü akıllı uyku teknolojisi Viscolex ile birleştirdi ve yepyeni iki yatak tasarladı:

Vücut ısısına duyarlı, Viscolex sistemiyle yaratılan MemoryForm ve MemoryPedic yataklar,vücudunuzun her noktadan ayrı ayrı desteklenmesini sağlıyor.Vücut ısınıza ve basınca karşılık vererek, kan dolaşımını rahatlatıyor, kas ve sinirler üzerindeki baskıyı azaltıyor. Ayrıca baş, boyun, omuz, bel, kalça ve siyatik ağrılarının oluşumunu engelliyor.

2008 Doğuş Mobilya Koleksiyonu

Doğuş Mobilya 2008 Koleksiyonu




Mobilya piyasasında önde gelen firmalarından Doğuş Mobilya’nın yeni koleksiyonu zengin ürün yelpazesiyle her zevke hitap etmeye aday olmaya devam ediyor… Hem modern hem de klasik çizgide ürünlerin yer aldığı koleksiyonda sıradışı ve fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu tasarımlar dikkat çekiyor. Koleksiyondaki tüm mobilyaların en belirgin özelliği detaylara gösterilen özen… Şıklığı, sadelikle birleştiren Doğuş yeni koleksiyonunda mobilyanın her bölümünde değişik bir işlev de yüklemiş Modası hiçbir zaman geçmeyen renk olarak kabul edilen siyahın egemen olduğu koleksiyon farklı aksesuarlar da göz dolduruyor.